NEZADOVOLJSTVO / Osijekovi navijači već smjenili Bjelicu: Evo koga žele na trenerskoj klupi

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bjelica je već jučer nakon susreta dao do znanja da će porazgovarati s predsjednikom i odlučiti što dalje, zato bi se već danas mogli dobiti informaciju napušta li klupu Osijeka

29.7.2022.
17:23
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Navijači Osijeka su nakon jučerašnjeg sramotnog ispadanja iz drugog pretkola Konferencijske lige protiv kazahstanskog Kizilžara s tribina jasno skandirali Nenadu Bjelici kako je njegovo vrijeme u Osijeku odbrojano. S tribina Gradskog vrta se čuo huk Kohorte koja je dovikivala "Bjelice odlazi“, a navijači su već otkrili ime trenera kojeg žele vidjeti kao novo-staro lice na klupi bijelo plavih.

Image
ODJECI ISPADANJA IZ EUROPE /

Bijesni navijači zatrpali stranice Osijeka i Bjelici okrenuli palac dolje: 'Pakuj kofere'

Image
ODJECI ISPADANJA IZ EUROPE /

Bijesni navijači zatrpali stranice Osijeka i Bjelici okrenuli palac dolje: 'Pakuj kofere'

Ispucao sve kredite

Razumljivo je da su nezadovoljni u Osijeku, ispali su od momčadi koja se bori za ostanak u kazahstanskom prvenstvu. Nakon prošlosezonskog debakla u trećem pretkolu istog natjecanja protiv CSKA Sofie bilo je jasno kako se takav kiks osječana više ne bi smio ponoviti, ipak dogodilo se. Koliko god ružno zvučalo Osijek nije bio u stanju postići pogodak na domaćem travnjaku jednom Kizilžaru, iako je u jednom trenutku u igri bilo čak tri napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne smijemo zaboraviti da je Bjelica rušio razne rekorde u gradu na Dravi. Klub je pod njegovim vodstvom ostvario najuspješniju sezonu u povijesti, no izgleda da je nakon jučerašnjeg susreta ispucao sve kredite koje je imao u zadnje dvije godine. Doveden je da napravi iskorak u Europi, no to mu nije pošlo za rukom.

Bjelica je već jučer nakon susreta dao do znanja da će porazgovarati s predsjednikom i odlučiti što dalje, zato bi se već danas mogli dobiti informaciju napušta li klupu Osijeka. Na društvenim mrežama navijači traže povratak Zorana Zekića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno me se negdje stavlja u neki kontekst, ali ja sam trener Slavena Belupa i posebno sad kad igramo protiv Osijeka me to zaista ne zanima, ne želim to komentirati niti slušati. Ipak me ljudi ovdje plaćaju, mislim da sam dosad pokazao da poštujem ovaj klub i sredinu, a tako ću se ponašati do kraja." – rekao je Zekić koji je već vodio osječane u razdoblju od 2015. do 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo