U JAVNOST PROCURIO DETALJ KOJI ZANIMA SVE FANOVE SERIE A: / Otkriveno koliko će Godin zarađivati u Interu

Image
Foto: AFP, PAUL CROCK

Odlazi u Italiju gdje će zarađivati koliko u Atleticu može samo sanjati

7.1.2019.
15:41
AFP, PAUL CROCK
VOYO logo

Urugvajski defanzivac Diego Godin iznenadio je nogometnu javnost odlukom da na kraju sezone napusti Atletico Madrid jer ne želi produžiti ugovor. Godin s Atleticom ima ugovor do kraja ove sezone, a mnogi su vjerovali da će sigurno produžiti suradnju jer je jedan od najvažnijih igrača ove momčadi.

No, španjolski mediji objavili su prije nekoliko dana da je Godin već u pregovorima s Interom te da na ljeto sigurno ide u ovaj klub. Danas se pojavila informacija da urugvajski nogometaš neće mijenjati odluku te da je spreman potpisati predugovor s Interom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sports navodi da su Godin i Inter već dogovorili uvjete ugovora prema kojima će Urugvajac godišnje na Meazzi zarađivati oko šest milijuna eura. Navodno, Godin će s Interom potpisati ugovor na dvije godine uz mogućnost da se isti produži na još godinu dana.

Nisu ispunili obećanja

Plaća je dogovorena na 4,5 milijuna eura, no s bonusima će godišnje inkasirati oko šest milijuna eura. Njegov agent trebao bi zaraditi pet milijuna eura, a jasno je da Godin u Inter stiže kao slobodan igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega oglasio se i trener madridske ekipe Diego Simeone koji je poručio da mu nije iznenađenje što Godin pregovara s drugim klubovima. On je otkrio da je Atletico obećao dosta toga Urugvajcu, no da ništa nisu ispunili.

"Znam da su mu obećali dosta toga kada ga je prošlog ljeta htio kupiti Manchester United. Ta obećanja nisu ispunjena niti su se oni potrudili da produže ugovor s njim. Ne znam što će dalje biti. Traži se najbolje rješenje, a hoće li otići ili ostati to sada nitko ne zna", rekao je Simeone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo