REPOVI NAKON UTAKMICE

U HAJDUKU BIJESNI: ‘Ovo je lakrdija! Pokradeni smo i desetkovani isključenjima pred derbi protiv Dinama!’

Nogometaši Hajduka svladali su Cibaliju preokretom u sudačkoj nadoknadi u utakmici koja je zaključena sratmotnim scenama šaketanja igrača. Ukupno četiri crvena kartona pokazao je glavni sudac utakmice Željko Frković.

U Hajduku nisu bili sretni konačnom situacijom. Tri boda su upisana, ali razlog za bijes postoji, može se zaključiti iz izjave člana Nadzornog odbora Hajduka Ante Šalinovića čije riječi prenosi nogometni portal Goal.

POTUKLI SE NOGOMETAŠI CIBALIJE I HAJDUKA: Splitski sastav slavio preokretom u sudačkoj nadoknadi

“Ovo je lakrdija ! Očito je da je Hajduk pokraden u prvom dijelu susreta te da je u drugom poluvremenu sudac pokušao utakmicu usmjeriti prema remiju, a našu momčad kartonima desetkovati uoči derbija protiv Dinama.”

U pitanju je derbi koji se igra sljedeće subote, a koji će propustiti Hamza, Futacs i Jefferson. Hamza i Futacs su u ogledu protiv Cibalije dobili treće žute kartone, a Jefferson isključujući u tučnjavi na kraju utakmice.

Nije se Šalinović zaustavio na dosad prenesenom, dodao je i sljedeće:

“Hajduk ne želi sudjelovati u ovoj lakrdiji i poziva sve ostale klubove, uključujući Cibaliju, da dignu svoj glas protiv ovakvog stanja u hrvatskom nogometu.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr