U ENGLESKOJ NITKO NE ŽELI U LIGU PRVAKA: / Nakon Uniteda, kiksao je i Arsenal i praktički poklonio Tottenhamu četvrto mjesto

Image
Foto: AFP

Arsenal je prosuo bodove u utakmici protiv Brighton & Hove Albiona

5.5.2019.
19:44
AFP
VOYO logo

Nogometaši Chelsea izborili su u nedjelju nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone, oni su na svom Stamford Bridgeu svladali Watford sa 3-0 u susretu 37. kola engleskog prvenstva, dok su njihovi konkurenti za treću i četvrtu poziciju Manchester United i Arsenal kiksali odigravši 1-1 protiv Huddersfield Towna, odnosno Brighton and Hove Albiona te tako ostali bez izgleda preskočiti Chelsea.

Kolo prije kraja prvenstva Chelsea je treći sa 71 bodom, jednim više od četvrtog Tottenham Hotspura, no četiri više od petog Arsenala i pet više od šestog Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United je ispao iz svih kombinacija za plasman u Ligu prvaka nakon što je odigrao samo 1-1 na gostovanju kod uvjerljivo posljednjeg Huddersfield Towna. United je poveo početkom utakmice preko McTominaya (8), ali je izjednačio Mbenza (60) nakon grube pogreške Shawa. Bila je ovo četvrta uzastopna utakmica Uniteda u premier ligi bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Arsenal je poveo na svom Emiratesu preko Aubameyanga (9-11m), a za goste je izjednačio Murray (61-11m) također s bijele točke.

Kiksovima Arsenala i Manchester Uniteda nastupu u Ligi prvaka sljedeće sezone približio se i Tottenham. Uoči posljednjeg kola "pijetlovi" imaju tri boda više i sedam golova bolju razliku pogodaka od Arsenala te im je za potvrdu četvrtog mjesta dovoljan bod iz domaćeg susreta protiv Evertona sljedeće nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo