Novi kiks / U Cityju slave: Liverpoolu samo bod kod West Hama nakon neobjašnjivog sudačkog previda

Image
Foto: AP Images

Drugu utakmicu zaredom Liverpool je osvojio samo bod, a ovaj u Londonu nije ni trebao

4.2.2019.
22:49
AP Images
VOYO logo

U Manchester Cityju slave. Liverpoolova prednost istopila se na samo tri boda. Klub s Anfielda remizirao je drugu utakmicu zaredom, nakon Leicestera nije slavio ni protiv West Hama na Olimpijskom stadionu.

I s tim bodom može biti sretan jer da nije bilo neobjašnjivog sudačkog previda u 22. minuti, ne bi ni njega osvojio. Lallana je uz aut-liniju proigrao Milnera koji je bio metar u zaleđu, ali pomoćni sudac to jednostavno nije vidio, pa je u nastavku akcije Mane poentirao treću prvenstvenu utakmicu zaredom, što je dosad uspio samo jednom otkako je u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuće vodstvo trajalo je tek nešto više od pet minuta. Domaćini su imali slobodan udarac i jednostavnom, a opet odličnom kombinacijom učinili naivnima Kloppove igrače. Antonio je bio super precizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano vodeća momčad Premier liga preuzela je inicijativu, Klopp je pokušao sa Shaqirijem i Origijem, no prave prilike za pogodak nije bilo sve do posljednjih sekundi kada je Origi, opet iz zaleđa koje nije svirano, promašio najbolju. Više nije sve tako ružičasto na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo