TUDOR IPAK NEĆE DOBITI POSAO IZ SNOVA: / Hrvat je trebao preuzeti Juventus, a onda je nastala velika svađa na parkiralištu

Image
Foto: Profimedia

U klubu vlada panika i kaos, a talijanski mediji tvrde kako je Pirlu glavu spasio potpredsjednik kluba Pavel Nedved

11.5.2021.
14:00
Profimedia
VOYO logo

Turbulentno je ovih dana u Juventusu. Klub je u teškoj poziciji na ljestvici Serie A, tek su na petom mjestu i prijeti im neigranje u Ligi prvaka, odnosno gubitak od 90 milijuna eura. Glavna tema je moguća smjena trenera Andreje Pirla, koji je u posljednjoj utakmici doživio težak krah, izgubivši 3:0 od Milana.

U klubu vlada panika i kaos, a talijanski mediji tvrde kako je Pirlu glavu spasio potpredsjednik kluba Pavel Nedved i to na parkiralištu. Naime, sportski direktor Fabio Paratici htio je odmah smijeniti Pirla i postaviti Igora Tudora kao privremenog trenera u posljednja tri kola, ali Nedved se s Paraticijem sukobio na parkiralištu i zabranio takav manevar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Paratici je imao ideju da će Tudor izazvati šok-terapiju kod igrača i da će u posljednja tri kola protiv Sassuola, Intera i Bologne time ostvariti neki rezultat, ali Nedved nije dao na Pirla i došlo je do velike svađe.

Nedved je na koncu pridobio i predsjednika Andreu Agnellija kao i direktora Federica Cherubinija, pa je Paratici izvisio, a izvisio je i Igor Tudor koji na kraju ostaje pomoćnik Pirlu. Što se Pirla tiče, on bi na kraju sezone ipak trebao otići, a što se Tudora tiče, njegova sudbina je nepoznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo