Poludio na svoju zvijezdu

TRZAVICE U REALU: Pojavila se snimka koja dokazuje loše odnose Zidanea i Jamesa

Trener Real Madrida Zinedine Zidane i jedna od najvećih zvijezda Kraljeva James Rodriguez nisu u dobrim odnosima. Zidane je jako ljut na Jamesa zbog toga što smatra kako Kolumbijac ima loš pristup prema igri i obvezama i dok radikalno ne promijeni svoj pristup i uklopi se u momčad kao svi ostali igrači, ne želi niti čuti na njega. 

Španjolski mediji ranije su već pisali o njihovim lošim odnosima, a utakmica sa Sportingom iz Gijona (pobjeda Kraljeva 5:1) to je i potvrdila, odnosno, potvrdila je snimka s te utakmice koja se pojavila na You Tubeu. Naime, u trenutku kad se ozlijedio Gareth Bale, Zidane je poslao na zagrijavanje Jamesa Rodrígueza i njegovog prezimenjaka Jesé Rodrígueza.

James Rodriguez
James RodriguezFoto: AFP

Francuski stručnjak je odlučio u igru uvesti Jeséa, što se nikako nije svidjelo Jamesu koji je kod Zidanea nastavio biti u drugom planu, isto kao što je bio i kod bivšeg trenera Rafe Beniteza. James je negodovao zbog Zidaneove odluke i trener Reala mu je održao lekciju dok je ovaj sjeo na klupu. No, Zidane je ipak kasnije uveo Jamesa u igru.

Podsjetimo, James je zablistao na SP-u 2014. godine u Brazilu, pa ga je Real doveo plativši Monacu čak 80 milijuna eura.

Povratak na Net.hr