TRI VELIKANA UKLJUČILA SE U BORBU ZA ANTU REBIĆA: / Kovač dobio ozbiljnu konkurenciju, odšteta bi mogla biti rekordna

Image
Foto: AFP

Činilo se da je Rebić sigurno Kovačev igrač, ali...

11.7.2018.
8:17
AFP
VOYO logo

Interes za napadača Eintrachta i hrvatskog reprezentativca Antu Rebića svakim danom sve ozbiljnije raste. prema informacijama koje donosi SPORT BILD, Manchester United, Arsenal i Napoli pridružili su se borbi za njegov potpis. Ranije je interes iskazao i Tottenham, ali do ponude nije došlo.

Olić ne dvoji

Ivica Olić, bivši nogometaš Bayerna i trenutno Dalićev pomoćnik izjavio je za SPORT BILD: "Ante je igrač za Bayern.". Poznato je da Niko Kovač, koji je donedavno bio Rebićev trener u Eintrachtu, a sada je na klupi Bayerna, već neko vrijeme zainteresiran za njegovo dovođenje pa ni taj transfer ni bi posebno iznenadio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imaju prošlost

Rebić je ranije igrao i za klubove poput Fiorentine i RB Leipziga, ali pod Kovačem je napravio najozbiljnije korake u svojoj karijeri. Međutim, transfer Rebića mogao bi koštati mnogo, spominje se čak i cifra od 50 milijuna eura, a Bayern nema običaj plaćati takve odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije isključeno da Rebić opet zablista u Rusiji i natjera nekog od velikana da plati takvu odštetu za njegove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo