Tri velika imena u igri za novog Modrićevog trenera!

Joseu Mourinhu dani su odbrojani, u to nema sumnje, pitanje je samo tko će ga i kada naslijediti na klupi Reala.

14.1.2013.
12:50
VOYO logo

Aktualni trener Chelsea Rafa Benitez vodeći je u rezultatima internetske ankete sa 21,4 posto glasova, 19,5 ima njemački izbornik Joachim Löw, a treći je, iznenađujuće, Danac Michael Laudrup s 15,6 posto glasova.

Bivši igrač Reala (1994. do 1996.) prvi je favorit španjolskog puka, a trenutačno je na klupi Swansea za kojeg mnogi nogometni stručnjaci kažu da igra jako lijep nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da me navijači vole, posebno jer sam igrao u Realu", rekao je Laudrup i dodao kako u Madridu ima mnogo prijatelja.

Za vrijeme dok ga smjenjuju, Jose Mourinho, pak, pokušava spasiti što se spasiti da. Jedna od prvih zadataka mu je pomiriti se s prvim vratarom i ikonom kluba te španjolske reprezentacije,Ikerom Casillasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski stručnjak je nedavno učinio nezamislivu stvar - kapetana Reala je gurnuo na klupu u dvoboju protiv Malage, a potom ponovio isto i protiv Real Sociedada. U toj potonjoj utakmici je, međutim, Antonio Adan već u šestoj minuti dobio crveni karton, pa je Casillas ipak morao na gol, a zbog suspenzije svoga kolege, branio je i u Kupu kralja protiv Celte, te u prvenstvu protiv Osasune. U tim dvjema utakmicama nije primio nijedan pogodak tako da se Mourinhova šok-terapija, čini se, pokazala dobrim potezom.

''Istina je da je došlo do promjene kod Casillasa. I on sam je to priznao. Mourinhov potez ga je učinio motiviranijim na treninzima jer je shvatio da više nema zajamčenu poziciju startera'', piše Marca i dodaje da je Portugalac odlučio krenuti s Casillasom i u prvi dvoboj četvrtfinala Kupa kralja, u utorak protiv Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Mourinho želi biti pošten prema Casillasu jer je svjestan da je njegova uloga u drugom poluvremenu protiv Celte bila odlučujuća. Trener je planirao početi s Adanom protiv Valencije, ali je promijenio odluku'', zaključuje španjolski dnevnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo