OPLELI PO LEGENDI / Trese se cijeli Portugal uoči Svjetskog prvenstva, nacija ne želi Cristiana u prvoj momčadi: 'Svim dobrim stvarima dođe kraj'

Image
Foto: Profimedia

Popularni list je istaknuo da nema smisla da Cristiano počinje utakmice

28.9.2022.
12:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska je jučer saznala i posljednje sudionike final foura Lige nacija, a konkurencija je bila strašna. Portugal je kod kuće trebao izvući bod protiv Španjolaca, ali im je sve snove srušio Alvaro Morata i to u 88. minuti susreta. Tako se Furija priključila Hrvatskoj, Nizozemskoj i Italiji u završnici natjecanja.

Image
AROGANTAN POTEZ /

Cristiano Ronaldo je opet u centru skandala. Pogledajte zašto je navukao bijes cijele nacije

Image
AROGANTAN POTEZ /

Cristiano Ronaldo je opet u centru skandala. Pogledajte zašto je navukao bijes cijele nacije

S obzirom na to da je Portugal igrao kod kuće, bili su blagi favoriti. Imaju sjajnu momčad te se od njih puno očekuje i na Svjetskom prvenstvu, no susret sa Španjolcima neće ostati u dobrom sjećanju, pogotovo ne za prvu zvijezdu ekipe - Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je bio nemoćan, puno toga je promašio, krivo je dodavao te se ljutio nakon mnogih akcija čime je samo pokazao da ovo nije njegova sezona. Podsjetimo, ni u Manchester Unitedu mu ne ide; odnosno ni ne igr au prvoj momčadi nakon što je cijelo ljeto htio isforsirati transfer iz redova Crvenih vragova.

Image
Foto: Profimedia

Ne žele ga u prvoj

Na kraju je u frustraciji bacio kapetansku traku, a njegova se zemlja polako okrenula protiv napadača Uniteda. Mnogi smatraju da koči ovu jaku momčad Portugala i da nema smisla da igra u prvoj momčadi s obzirom na to da je ove godine odigrao svega 376 minuta u dresu Uniteda te je postigao svega jedan pogodak. Već prije utakmice cijenjeni A Bole je pisao ovako: "Manje Ronalda, više Portugala", a na kraju se ispostavilo da su bili u pravu. Cristiano nije bio na razini kako bi pomogao svojoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni list je istaknuo da nema smisla da Cristiano počinje utakmice jer nema dovoljno minuta u nogama ove sezone te nije u najboljoj formi. Reagirali su i obožavatelji na društvenim mrežama te su čak i glasali za njegov odlazak na klupu u jednoj anketi. Čak 57 posto ispitanika smatra da je vrijeme da superzvijezda preseli na klupu. Nisu pokazali nepoštovanje, dapače, ali ističu da nema smisla da igra u prvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštujem ga, sjajan je, ali svakoj dobroj stvari mora doći kraj, to je tako", "On ima stav, mentalitet, ali njegove sposobnosti više nisu iste. To je nažalost normalno s obzirom na njegove godine", samo su neki od komentara navijača na društvenim mrežama. Zach Lowy, novinar koji prati portugalski nogomet pak je pisao ovako:

"Nema nikakve logike da je Ronaldo u prvoj momčadi. Ne kada imaš igrače poput Rafaela Leaoa, Pedra Neta, Joãa Felixa i drugih. Još jedna loša utakmica Ronalda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo