TRENUCI ŠOKA, STRAHA I DRAME U DORTMUNDU! Vatreni tu noć nikad neće zaboraviti: / 'Zaprepašteni smo, osjećaj je grozan'

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić proživio je dramatične trenutke jučer u Dortmundu.

12.4.2017.
9:42
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Prvi golman Monaca javio se Slobodnoj Dalmaciji izravno iz svlačionice i prokomentirao bombaški napad na autobus njemačke momčadi. Subašić je kazao kako su šokirani svi iz momčadi Monaca. Isto tako, Suba je istaknuo kako su u trenutku eksplozije igrači francuskog sastava bili u svlačionici, kako su se već pripremali za utakmicu.

BARTRA IPAK TEŽE OZLIJEĐEN, ZAVRŠIO I NA OPERACIJI: ‘Svi smo u šoku, protiv Monaca ćemo igrati za njega’

"U tom je trenutku do nas došla vijest da je bomba bačena na autobus s igračima Borussije. Strašno... Samo nam je rečeno, ne igra se, napadnuta je Borussia! Trener Leonardo Jardim nam je to priopćio. Zanijemili smo i pogledavali se... Onda su nas umirivali da je samo Bartra lakše ozlijeđen, po ruci, da je sve prošlo bez težih posljedica, ali u hipu ti kroz glavu proleti štošta", izjavio je Subašić i dodao kako je njemu bilo stvarno nestvarno čuti kako se dogodio bombaški napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLICIJA PRONAŠLA I ČETVRTU NAPRAVU KOJA NIJE EKSPLODIRALA: ‘Radi se o ciljanom napadu na Borussiju’

"Mogu misliti kako su nam kolege iz Borussije u šoku. Mi smo zaprepašteni što im se dogodilo. Osjećaj je grozan, kako da vam opišem. Sve je dobro, ali nije dobro. Još sjedimo šutke u svlačionici dok vam ovo javljam, lete mi misli. Umjesto da istrčimo na stadion uz puno gledalište i radujemo se velikom događaju, sportskom spektaklu, grozan događaj će nas pratiti i u srijedu", zaključio je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo