TRENER SVIH TRENERA POTPUNO OTPUSTIO KOČNICE: / Svega nekoliko riječi bilo je dovoljno da kaže sve o Bjelici

Image

Velika noć na Maksimiru završila je slavljem Modre momčadi nad portugalskim velikanom

8.3.2019.
8:11
VOYO logo

U prvom susretu osmine finala Europske lige Dinamo je pred 29.704 gledatelja na stadionu Maksimir pobijedio Benficu sa 1-0. Dinamova 'europska bajka' i dalje traje. U čvrstoj i tvrdoj utakmici bez previše prilika, Dinamo je srušio portugalskog velikana i otvorio vrata četvrtfinala.

Pogodak odluke zabio je Bruno Petković u 38. minuti iz jedanaesterca kojeg je izborio Dani Olmo. Uzvratni susret je 14. ožujka na stadionu Luz, a nažalost Dinamo u Lisabonu neće imati na raspolaganju Leovca i Šunjića zbog žutih kartona, a do idućeg tjedna neće se oporaviti niti Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bjelica je moj legitimni nasljednik'

"Strašan igrač! Sine, ne znam gdje ću od sreće. Nije mi dobro i nisam mogao ići na utakmicu, gledao sam doma. Toliko sam bio sretan... Oduševili su cijelu domovinu, oni su postali pravi vitezovi, trebamo im se svi duboko zahvaliti i nakloniti. Dinamo je strašno jak na svim pozicijama. Pa i na predsjedničkoj. Vlatka Peras je takva osoba... Ma, gine za Dinamo", rekao je Ćiro Blažević za 24 sata pa dodao:

"Bjelica je moj legitimni nasljednik! Kad sam vidio ovu euforiju, ovo slavlje, sve me podsjetilo na moju 1982. Dinamova publika ne priznaje folirante, odmah oni shvate anomalije i igrače koji nemaju srce. A grad opet živi za svoj Dinamo", rekao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni prvak protiv Benfice nije igrao samo za sebe, već i za Hrvatsku na UEFA-inoj ljestvici nacionalnih koeficijenata. Modrima je bio dovoljan samo jedan bod u dvije utakmice da Hrvatska od sezone 2020/21. ima čak pet predstavnika u europskim kupovima - dva u Ligi prvaka, a tri u Europskoj ligi. 'Modri' su pobjedom 'prebacili' taj plan i Hrvatska je preskočila Švicarsku i Dansku čiji su se klubovi već oprostili od europskih natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo