TRENER OSIJEKA NAKON VELIKE POBJEDE NAD HAJDUKOM: / 'Već dugo apeliram na suce da ne lome utakmice...'

Image
Foto: PIXSELL

Velika pobjeda Osijeka garantira dobar ulazak u sezonu i daje nadu pred susret s Rangersima

30.7.2018.
7:56
PIXSELL
VOYO logo

Osijek je u prvom derbiju nove sezone HNL-a preokretom razbio Hajduk (4:1) i ozbiljno udario na ambicije kluba iz Splita u ovogodišnjoj sezoni HNL-a, navijači već govore o izgubljenoj borbi za titulu, a ta atmosfera sigurno neće biti korisna ni pred susret koji u četvrtak igraju protiv Slavija u Bugarskoj.

Derbi za pamćenje

"Odigrali smo derbi koji ćemo pamtiti", poručio je Osijekov trener Zoran Zekić i čestitao igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam igračima koji su nakon psihičkog i fizičkog pražnjenja odgovorili na ovakav način i navijačima na sjajnom navijanju. Bilo je u startu frustrirajuće primiti gol iz nečega što znaš da je Hajdukov glavni adut - prekid i ubačaj na Nižića na prvu stativu. Srećom, brzo smo se vratili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaziva stabilnost

"Nadam se da nas ova dobra igra neće uplašiti, nego da će nam dati krila, ali da nećemo ni previše poletjeti i da ćemo dobiti na stabilnosti. Imamo dosta pehova, samo da budemo kompletni. Ja sam napokon dobio neke igrače koje sam dugo čekao što se tiče dizanje forme."

Težak poraz

"Kad smo kod Hajduka, znam da je ovo težak poraz, ali u četvrtak ih čeka važna utakmica. Od srca bih poželio Kopiću svu sreću i da ima što više naših klubova u sljedećem pretkolu u Europi.", rekao je Zekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje je bilo loše

"Kartoni? Bili smo agresivni, a sudac je zauzeo takav kriterij. Ako se ovako budu dijelili kartoni onda ćemo svako drugo kolo imati rezervnu momčad. Ja već dugo apeliram na suce da ne lome utakmice, da nas puste da igramo. Imamo sad i kvalitetnije terene, ne mora se svaki kontakt svirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo