IPAK NIJE PESIMIST / Trener Modrih otkrio što očekuje u uzvratu protiv Red Bulla: 'Dinamo ni u jednoj utakmici nije favorit, ali…'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Novinar je upitao Čačića hoće li Dinamo igrati hrabrije u uzvratu protiv Salzburga, a Čačić je ponudio zanimljivu analizu

8.10.2022.
9:00
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u 3. pretkolu Lige prvaka doživio poraz u Salzburgu na gostovanju kod Red Bulla. Pali su Modri u Austriji pogotkom s jedanaest metara nakon što je Moharrami neopreznim startom srušio Andreasa Ulmera.

Nakon utakmice su brojni komentatori i navijači zamjerali treneru Modrih Anti Čačiću predefenzivnu igru. Sličnog su stava bili i neki njegovi igrači poput Brune Petkovića i Josipa Drmića koji su svojim izjavama malo poljuljali atmosferu u svlačionici hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pristup će biti potpuno isti'

Upravo je to bila tema Čačićevog gostovanja u studiju RTL-a. Novinar Marko Vargek je pred kraj intervjua je pitao stratega zagrebačkog kluba hoće li biti Dinamo hrabriji u uzvratu.

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Čačić iznenadio odgovorom: 'Dinamo je došao u elitno natjecanje u koje je pitanje da li uopće pripada...'

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Čačić iznenadio odgovorom: 'Dinamo je došao u elitno natjecanje u koje je pitanje da li uopće pripada...'

"Što se tiče gostujuće ekipe, pristup će biti potpuno isti. Što se tiče naše momčadi očekujem veći elan i energiju što će biti pospješeno prisutnošću naših vjernih navijača i kao takvi mislim da ćemo biti bolji. Koliko će to biti dostatno za ostvarenje naših ciljeva to ćemo vidjeti', odgovorio je Čačić pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponavljam, ono što sam govorio nakon ždrijeba ja i dalje stojim pri tome – Dinamo ni u jednoj utakmici nije favorit. Toga moramo biti svjesni. Ali ja ću u svakoj utakmici učiniti sve da se domognemo dobrog rezultata i ne odustajemo od želje da dočekamo proljeće", kazao je.

'Ja sam silno ponosan na to'

Potom ga je novinar tražio da prokomentira Petkovićevu konstataciju kako Dinamo "precjenjuje protivnike u Europi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja mislim da je Bruno s tom izjavom rekao s jedne strane nešto što je točno. Ne treba se nikoga bojati, ni pred kim ne treba ustuknuti, ni predavati, a nikog ne treba ni omalovažavati, ali to se treba potvrditi na terenu, a ne poslije utakmice pred mikrofonom. Mislim da su toga moji igrači svjesni. Na kraju krajeva, ovi naši igrači su napravili veliki rezultat", konstatirao je Čačić pa pojasnio na što točno misli u optimističnom tonu.

"Ja sam silno ponosan na to, mi držimo tron na način koji još nije zabilježen u Hrvatskoj do sada, osvojili smo Superkup, igramo najeminentnije svjetsko natjecanje. Nema razloga da si radimo pakao, nervozu i da budemo nesretni. Moramo biti pozitivni. Uvjeren sam da ćemo se dobro pripremiti i pružiti dobru predstavu u utorak", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo