NITI OMONIJA, NITI PAKLENA VRUĆINA / Trener Modrih otkrio s čime su se njegovi igrači morali suočavati na utakmici: 'To nam je bilo najgore...'

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon utakmice trener Dinama, Damir Krznar, otkrio je što se sve događalo na terenu

27.7.2021.
21:48
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u treće pretkolo Lige prvaka nakon što su u uzvratnom dvoboju 2. pretkola u Nikoziji pobijedili Omoniju sa 1-0 i tako potvrdili 2-0 pobjedu iz prve utakmice. Pogodak odluke zabio je Luka Menalo u 79. minuti.

Nakon utakmice trener Dinama, Damir Krznar, otkrio je što se sve događalo na terenu i rekao kako nije toliko problema bilo s vrućinom niti Omonijom koliko s terenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj je ispunjen i to je ono najvažnije. Utakmica je bila izuzetno teška, najveći protivnik nam je bio teren koji je bio izuzetno težak za kontrolu lopte. Trebate dva-tri dodira kako biste je iskontrolirali. Tu je onda patila naša brzina igre, pa i tranzicija, tako da je razumljivo što smo imali poteškoća. U drugom je dijelu teren bio nešto vlažniji pa smo pokazali bolju i ljepšu izvedbu. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan pametnom i mudrom igrom na rezultat", rekao je Krznar u uvodu.

Image
MODRE ČEKA TEŠKA PREPREKA /

Dinamov novi protivnik u Ligi prvaka je itekako opasan. Za njih igra Vatreni, imaju gomilu stranaca i legendu na golu

Image
MODRE ČEKA TEŠKA PREPREKA /

Dinamov novi protivnik u Ligi prvaka je itekako opasan. Za njih igra Vatreni, imaju gomilu stranaca i legendu na golu

Atmosfera koja ledi krv u žilama

Utakmicu je propustio Arijan Ademi, koliko je nedostajao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da nam je bila u podsvijesti ozljeda Ademija jer on je taj inicijator naše energije koji diže igrače svojim primjerom, koji iz njih izvlači i ono što oni misle da nemaju u tom trenutku u sebi. Veseli me da i pored tog kapetana imamo i još drugih kapetana koji mogu podnijeti taj teret na svojim leđima. Čestitke svima", rekao je Krznar.

Menalo je zabio prvijenac za Dinamo. "Izuzetno važan gol za njega, a važan je i za nas u stožeru. On je igrač dubine, koja nam nije najbolje oružje i često je nemamo", veli Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je i atmosferu na stadionu. "Atmosfera je bila fantastična. Zaboravili smo kako je to čuti istinski huk s tribina. Ono što ledi krv u žilama je ova podrška svojoj momčadi u trenucima kad gube. Svaka čast Cipranima na sportskom duhu", kazao je Krznar.

Sljedeća utakmica je s Legijom sljedeći tjedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prva operacija je Rijeka tako da ćemo se na nju prvo fokusirati budući da Legia tek dolazi, imamo za nju vremena. Rijeka je izuzetno težak protivnik, utakmice nakon Europe su uvijek teške i opet je naša uloga samo psihološki regenerirati momčad", zaključio je Krznar.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo