TRENER KOJI JE OBOŽAVAO MANDŽUKIĆA PROGOVORIO O ODLASKU IZ JUVENTUSA: / Uz to je upozorio svoj bivši klub tko bi mu mogao oteti titulu

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Allegrija je na klupi talijanskog prvaka zamijenio Maurizio Sarri

13.9.2019.
12:16
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Nekadašnji trener Juventusa Massimiliano Allegri dao je intervju za talijanske medije u kojemu je proghovorio o svojem odlasku iz Stare dame i otkrio još neke detalje. Allegri je za vrijeme vođenja Juventusa osvojio pet naslova talijanskog prvaka, a na klupi kluba iz Torina naslijedio ga je Maurizio Sarri.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Allegri s Miralemom Pjuanićem (lijevo) i Marijom Mandžukićem (desno)

"Apsolutno ne žalim što sam otišao iz Juventusa. Nakon pet godina bilo je vrijeme za odmor. Možda je to predsjednik shvatio prije mene", izjavio je Allegri za padovasport.tv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijateljski rastanak

Allegri se s Juventusom i njegovim predsjednikom Andreom Agnellijem rastao u dobrim odnosima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek se dobro slažemo, on je mlad čovjek s izvrsnim viđenjem nogometa u Europi. Radi sve što je u njegovoj moći da unaprijedi nogomet u Europi", izjavio je.

Inter može biti prvak

Bivši strateg Juvea progovorio je o momčadi Intera, koja se pojačala za ovu sezonu i s novim trenerom Antonijom Conteom cilja na naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter je stvorio snažnu momčad i hrabro msu izabrali Contea za trenera. Definitivno imaju izgleda u borbi za titulu", rekao je.

Cristiano prije svih

Za kraj se osvrnuo na slavnog portugalca Cristiana Ronalda koji oduševljava u dresu Juvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE
Image
Foto: AFP, Filippo MONTEFORTE

Cristiano Ronaldo

"Tehnika je jako bitna, ali za ostanak na vrhunskoj razini najvažnija je profesionalnost. Bi li radije u momčadi imao Ronalda ili mldog i talentiranog nogometaša? Pa definitivno Ronalda", zaključio je talijanski trener.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo