TRENER DINAMA NAKON REMIJA U ZAPREŠIĆU: / 'Ne možemo biti zadovoljni, ali nije bilo lako po ovakvom terenu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Reakcije trenera nakon iznenađujućeg remija Intera i Dinama u Zaprešiću

31.3.2018.
21:43
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Inter i Dinamo odigrali su bez pogodaka u susretu 27. hrvatskog nogometnog prvenstva. Modri su tako zadržali osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk.

Trener Dinama Nikola Jurčević izjavio je kako je utakmica bila interesantna i borbena na jako teškom terenu. Naglasio je kako su imali prigoda, ali nedostajao je jedan kvalitetniji zadnji pas, ali i realizacija. "No to nije jednostavno tražiti na ovakvom terenu" rekao je Nikola Jurčević, pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JALOVI DINAMO NIJE USPIO PROBITI ZAPREŠIĆANE: Modri protiv hrabrog Intera ostali bez tri boda i dvojice igrača

"Inter se pokazao kao kvalitetna i dobro organizirana momčad, izvanredno se brane i opasni su u kontranapadima. Mi ne možemo biti zadovoljni, odigrali smo 0:0, ali opet zadržali identičnu prednost nad konkurentima, pa se okrećemo srijedi i nama jako bitnoj utakmici s Rijekom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas je zaigralo puno igrača koji nisu u pravom ritmu"

Priznao je kako je imao problema s ozljedama.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DINAMO BEZ POBJEDE U ZAPREŠIĆU: Samir Toplak i Nikola Jurčević prijateljski podijelili bodove

Image

DINAMO BEZ POBJEDE U ZAPREŠIĆU: Samir Toplak i Nikola Jurčević prijateljski podijelili bodove

"Danas je zaigralo puno igrača koji nisu u pravom ritmu, ne svojom krivicom, već jednostavno do sada nisu imali minutažu u kontinuitetu, pa im je nešto teže bilo na ovakvom terenu odigrati 90 minuta u ovakvom tempu", rekao je Jurčević, a prenosi Goal.

Pred Modrima je sad polufinale Kupa i domaći dvoboj s Rijekom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kup je posebna utakmica, igra se u drugačijem ambijentu, a vjerujem da će u Maksimiru ipak biti 'nogometniji' uvjeti. Nije mi presudno tko je favorit u tom dvoboju, samo želim da budemo bolji, igramo bolje i pobijedimo Rijeku", rekao je Jurčević i ustvrdio kako je Lešković dobio udarac u vilicu.

Toplak je dobio što je htio

S druge strane - zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobro odigrana utakmica s naše strane, bili smo karakterni, disciplinirani i taktički besprijekorni. Dobio sam ono što sam htio, postali smo momčad koju je jako etško pobijediti. Mislim da zadnjih godina nikada nismo limitirali Dinamo na tako malo prigoda, iskreno ne sjećam se niti jedne njihove stopostotne prigode. Mi smo imali dva-tri opasna izlaska, nismo zabili, ali rezultat je realan. Jako sam zadovoljan, čestitam svojim igračima, ali i Dinamu na sportskoj igri, te im želim sreću u nastavku sezone" rekao je trener Intera Samir Toplak kojeg je prenio Goal.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo