TRENER BARCELONE JE ZADOVOLJAN, IZ CHELSEAJA PORUČILI: / 'Moramo napasti u uzvratu, braniti se bila bi samoubilačka misija'

Image
Foto: AFP

"Velika šteta", rekao je Cesc Fabregas

20.2.2018.
23:32
AFP
VOYO logo

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Chelsea i Barcelona su odigrali 1-1, u prvom susretu osmine finala. Barcelona je u Londonu imala veći posjed lopte, no domaćin je imao bolje prilike.

Engleska momčad morat će zabiti u uzvratu na Camp Nou za tri tjedna kako bi imala šanse za četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SPEKTAKL NA STAMFORD BRIDGEU: Willian doveo domaćine na prag raja, a onda je Messi prvim golom Chelseaju utišao tribine

"Idemo doma tužni"

"Velika šteta", rekao je Cesc Fabregas nakon utakmice BT Sportu. "Igrali smo jako dobro, dobro smo slijedili plan trenera, bili smo kompaktni i imali smo puno šanse. Ali idemo doma tužni jer s fantastičnom predstavom nismo dobili fantastični rezultat", dodao je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je i dalje otvoreno, ali trebat ćemo novu odličnu predstavu. Treba znati igrati protiv momčadi koja ima posjed lopte 70 posto, morat ćemo napasti jer braniti se na Nou Campu 90 minuta je kao vječnost, to je samoubilačka misija. Moramo igrati svoju igru", zaključio je Fabregas.

RAKITIĆ NESIGURAN U PRVOM POLUVREMENU: Evo kako ga je Marcos Alonso poslao po ćevape

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bio dvoboj stilova"

Trener Barcelone Ernesto Valverde objasnio je kako je ovo bio dvoboj stilova. "Pokušali smo kontrolirati utakmicu, oni su pokušali igrati na kontre. Nedostajalo nam je pravih čistih šansa, ali uspjeli smo isprovocirati njihovu pogrešku i izjednačiti. Dobar rezultat za nas na kraju utakmice", priznao je španjolski stručnjak na press konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tek prvo poluvrijeme i mnogo se toga još može dogoditi"

S druge strane, Talijan Antonio Conte je izjavio kako je sve išlo po planu. "Moji igrači mogu biti ponosni zbog toga kako su igrali dana i možemo biti veoma nesretni što ne idemo s prednošću na Camp Nou", rekao je Conte i dodao kako je krenuo bez klasične špice jer je "odabrao ekipu koja je igrala obrambeno i mislim da je moj odabir igrač opravdan. Ovo je tek prvo poluvrijeme i mnogo se toga može dogoditi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo