TRAŽE GA NAJVEĆI KLUBOVI, A ON ČEKA PRILIKU MEĐU VATRENIMA: / 'Nije mi problem što baš ne igram'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski reprezentativci pripremaju se za prijateljsku utakmicu s Rusijom.

13.11.2015.
13:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

“Pred nama je vrijeme koje možemo iskoristiti za napredak. U jako smo pozitivnoj atmosferi, ugodno je znati da ste se izravno plasirali na Europsko prvenstvo i sada se moramo što bolje pripremiti za tu utakmicu s Rusijom. Nastojat ćemo pobijediti. To nam donosi nastavak pozitivnog niza i očuvanje atmosfere, a ući ćemo maksimalno ozbiljno, makar je prijateljska utakmica. Svatko voli pobijediti, pa tako i mi”, rekao je Vrsaljko poslije treninga u petak, javlja HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na izbornikove riječi kako na proljeće očekuje veliku klupsku minutažu od svih igrača koji žele ići u Francuskoj.

‘Pokušat ću što više igrati u klubu’

“Pokušat ću što više igrati u klubu, s obzirom da to izbornik traži od nas. Svi će pokušati isto jer nam je osnovni cilj i san biti na popisu putnika za Europsko prvenstvo. Čim istrčimo na teren, moramo dati maksimum za Hrvatsku, a u Rusiji imamo priliku nametnuti se. Bit ćemo motivirani, na 100 posto”, dodaje Vrsaljko za kojega se zanimaju najveći europski klubovi, Barcelona, Arsenal i Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENI ZALUDIO NOGOMETNU EUROPU: /

'Na rubu je da postane nevjerojatan igrač'

Image
VATRENI ZALUDIO NOGOMETNU EUROPU: /

'Na rubu je da postane nevjerojatan igrač'

“Lijepo je čuti da me navijači žele od prve minute, no izbornik je taj koji će odlučiti. Na meni je trenirati, truditi se, a velika mi je čast uopće biti u reprezentaciji, bez obzira što imam manju minutažu", poručio je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O nadolazećem dvoboju progovorio je i veznjak Fiorentine Milan Badelj. Prethodno se osvrnuo na zadnje dvije kvalifikacijske utakmice.

Veliki pritisak

“Bio je veliki pritisak na nama prije zadnje dvije utakmice, nismo ovisili sami o sebi. Sada smo svjesni koliko smo sretni što imamo prijateljsku utakmicu, a ne dodatne kvalifikacije”, rekao je Badelj. S obzirom da će u veznom redu nedostajati Modrić, Rakitić i Kovačić, Badelj će najvjerojatnije biti u početnom sastavu s Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi ćemo kontrolirati vezni red, a izostanak trojice ovakvih nogometaša bio bi gubitak za svaku reprezentaciju. No, mi koji smo tu pokušat ćemo ih dostojno zamijeniti”, izjavio je Badelj. Hrvatska je s Rusijom odigrala ukupno dvije utakmice, a završile su bez golova.

“Znamo ruske igrače koji igraju u najboljim ruskim klubovima. Dobra su reprezentacija, izravno su se plasirali na EP, i bit će to dobar test – i za nas i za njih. Nadam se da će konačno pasti i koji pogodak, i to barem jedan više u rusku mrežu”, smatra veznjak te dodoaje da su reprezntativci diljem Europe u odličnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možemo samo poželjeti da ovakva situacija bude i na kraju sezone. Pratim sve hrvatske nogometaše, ne samo one u Italiji, i to je sjajno za promociju Hrvatske”.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo