TRANSFERI UŽIVO / Liverpool prodao kapetana, ali odbio 50 milijuna eura za ofenzivca, zvijezda Cityja u Saudijsku Arabiju

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

19.7.2023.
8:38
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bivši reprezentativac Portugala našao novi klub, Bayern ozbiljno zainteresiran za hrvatskog vratara

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bivši reprezentativac Portugala našao novi klub, Bayern ozbiljno zainteresiran za hrvatskog vratara

Barnes u Newcastleu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.50 - Newcastle i Leicester su dogovorili transfer Harvey Barnesa. Svrake će platiti 38 milijuna eura

PSG želi ofenzivca Lyona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.15 - PSG će inzistirati na dovođenju ofenzivca Lyona Bradleya Barcole. S igračem su blizu dogovora, no treba slomili Lyon.

United otpisao Baillyja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.15 - Branič Eric Bailly neće putovati s Manchester Unitedom na američku turneju. Očekuje se da će ga klub prodati. Na popisu nije ni Alex Telles koji odlazi u Al Nassr.

Cuadrado u Interu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.40 - Inter je potvrdio dovođenje Kolumbijca Juana Cuadrada koji stiže besplatno nakon što mu je istekao ugovor s Juventusom.

Gvardiol u Cityju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.40 - Joško Gvardiol ide u City. Više ovdje.

Liverpool prodao kapetana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Liverpool i Al Ettifaq dogovorili su se oko transfera Redsa Jordana Hendersona, koji je već ranije s klubom dogovorio trogodišnji ugovor. Engleski velikan će dobiti 12 milijuna eura.

Zvijezda Cityja u Saudijsku Arabiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - Zvijezda Manchester Cityja Riyad Mahrez blizu je transfera u Al Ahli. Građani će dobiti 35 milijuna eura, a Alžirac će potpisati na tri godine.

Milan doveo veznjaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.00 - Milan je doveo veznjaka Tijjanija Reijndersa iz AZ-a. Financijski detalji nisu objavljeni, ali talijanski mediji izvijestili su da je Milan platio naknadu od oko 20 milijuna eura s dodacima.

Liverpool odbio 50 milijuna eura za Diaza

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.30 - Liverpool je odbio ponudu Al Hilala od 50 milijuna eura za ofenzivca Luis Diaza. U Saudijsku Arabiju ipak bi trebao kapetan Jordan Henderson koji propušta prijateljsku utakmicu protiv Karlsruhea, a blizu je transfera u AL Ettifaq koji vodi Steven Gerrard.

Simons na posudbi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.05 - Xavi Simons i službeno je iz PSG-a otišao na posudbu u RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka prodala Ampema

16.35 - Više o prodaji Ampema pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlašić tražio odlazak

15.30 Prema navodima The Athletica, Nikola Vlašić je Davidu Moyesu priopćio da želi transfer. Englezi dodaju da je Torino najbliži dovođenju Vatrenog na stalni transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Felix u Barceloni

15.00 Portugalac Joao Felix se ponudio Barceloni preko medija: "Volio bih igrati za Barcu. Barcelona je uvijek bila moj prvi izbor i volio bih se pridružiti Barci kao svom sljedećem klubu. To je oduvijek bio moj san, od malih nogu i ako se to dogodi, bit će to ostvarenje moga sna", rekao je Felix, čije je riječi prenio Fabrizio Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objava je podigla puno prašine u Madridu, gdje su jako zamjerili riječi Portugalca. Uništena je i njegova plaketa na stadionu, od strane navijača. Katalonci nemaju novaca da ga plate u punom iznosu, a posudba za jednu sezonu će koštati 25 milijuna eura.

Auba u Francuskoj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.50 Pierre Emerick - Aubameyang novi je član Marseillea, piše Fabrizio Romano. Ugovor je potpisan na tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bomba iz Turske

13.45 Bjelica jednostavno ne može prestati, u Trabzonspor stiže hit igrač HNL- a i bivši hajdukovac. Pročitajte više ovdje.

Dinamo prodaje igrača Arsenalu?

13.00 Arsenal prati senzaciju zagrebačkog Dinama i mladog reprezentativca Hrvatske, više pročitajte ovdje.

Ampadu u Leddsu

12.40 Velšanin Ethan Ampadu potpisao je za drugoligaša Leeds United. Zanimljivo je da je do potpisa bio najdugovječniji igrač Plavaca, s kojima je imao ugovor od 2017. godine.

Svjetski prvak nakon odbačenih optužbi za silovanje odmah pronašao novi klub

12.30 Benjamin Mendy odlučio se vratiti u domovinu, više pročitajte ovdje

Razmjena igrača u Barceloni

12.00 Španjolski nogometni prvak Barcelona angažirala je 31-godišnjeg veznjaka Oriola Romeu koji će se tako vratiti u svoj matični klub nakon 12 godina. Romeu je igrao za Barcelonu u mlađim dobnim kategorijama te je za prvu momčad debitirao 2010. godine, ali to mu je ujedno bio i jedni dosadašnji nastup za seniore Barcelone. U ljeto 2011. prešao je u Chelsea, da bi zatim još nastupao za Valenciju, Stuttgart, Southampton te Gironu u kojoj je proveo prošlu sezonu. Romeu je s Barcelonom potpisao ugovor na tri godine. U suprotnom smjeru, odnosno na posudbu iz Barcelone u Gironu otišao je 20-godišnji veznjak Pablo Torre.

Istra je dovela bivšeg igrača Ajaxa

11.35 Terrence Douglas novi je član Istre. Lijevi bočni igrao je u akademiji Ajaxa, a potpisao je s Puležanima do 2026. godine.

Maguire odlazi u velikana

11.30 Harry Maguire ima još dvije godine ugovora s Manchester Unitedom, no ovog ljeta mogao bi napustiti klub nakon što mu je oduzeta kapetanska vrpca. Za najskupljeg braniča na svijetu zainteresiran je Chelsea, koji će prema navodima Goal.com morati platiti 35 milijuna eura. Maguire je razočaran jer mu je oduzeta kapetanska vrpca, a Chelseaju se ozlijedio Wesley Fofana.

Redsi u Arabiji

10.30 Fabinho ide prema Saudijskoj Arabiji u transferu vrijednom 45 milijuna eura, kako tvrde engleski mediji.

Ivanušec u zemlju tulipana?

9.30 Već neko vrijeme se piše kako Luku Ivanušeca želi Feyenoord, a tamošnji mediji otkrivaju da Feyenoord neće dati više od devet milijuna eura i da bi ta ponuda mogla zadovoljiti Dinamo. Napominje se u tekstu da je Ivanušec odbio Wolfsburg, Mallorcu i Fiorentinu.

Felix naljutio Madriđane

8.30 Portugalac Joao Felix se ponudio Barceloni preko medija: "Volio bih igrati za Barcu. Barcelona je uvijek bila moj prvi izbor i volio bih se pridružiti Barci kao svom sljedećem klubu. To je oduvijek bio moj san, od malih nogu i ako se to dogodi, bit će to ostvarenje moga sna", rekao je Felix, čije je riječi prenio Fabrizio Romano. Objava je podigla puno prašine u Madridu, gdje su jako zamjerili riječi Portugalca. Uništena je i njegova plaketa na stadionu, od strane navijača.

Mahrez prema Bliskom istoku?

8.25 Riyad Mahrez bi navodno trebao napustiti prvaka Europe i Premiershipa Manchester City, klub u koji je došao nedavno i Mateo Kovačić, te se pridružiti saudijskom klubu Al-Ahli, javlja The Sun.

8.20 - Al Nassr je blizu dovođenja Alexa Tellesa iz Manchester Uniteda. Usmeni dogovor je postignut.

8.15 - Ivan Tomečak novi je igrač Rudeša. Više ovdje.

8.10 - Alen Halilović ima novi klub. Više ovdje.

8.00  Kotarski i Strakosha na listi su želja Bayerna. Jeftinija su opcija od Mamardashvilija.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo