TRANSFERI UŽIVO / Ljubimac navijača Dinama nije trenirao i sutra odlazi u Istanbul, Portugalska zvijezda ostala vjerna Građanima

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iz minute u minutu na Net.hr-u možete pratiti najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu

23.8.2023.
8:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ljetni prijelazni rok službeno je počeo 1. srpnja, a iz dana u dan realiziraju se mnogi transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere. I danas smo s vama.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Stojković predstavljen u Dinamu, Čekićari love skupocjeno pojačanje, a legendarni Talijan ide na neočekivanu destinaciju

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Stojković predstavljen u Dinamu, Čekićari love skupocjeno pojačanje, a legendarni Talijan ide na neočekivanu destinaciju

Kako smo jučer pratili transfere pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ostao bez suigrača

22. 15 Strijelac posljednjeg 11-erca za Argentinu u raspucavanju u finalu prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva, branič Gonzalo Montiel ovu će sezonu provesti na posudbi iz Seville u engleskom Nottingham Forestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šumari" će po isteku posudbe za koju će izdvojiti 11 milijuna eura imati mogućnost otkupa Montiela od aktualnog osvajača Europske lige.

Livaković nije trenirao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.30 Puno je vijesti s Maksimira danas odjeknulo medijskim prostorom, a sve je to sažeo reporter RTL-a Boris Jovičić u javljanju s Maksimira, više pogledajte ovdje.

Silva ostaje u plavom dijelu Manchestera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.30 Aktualni europski i engleski nogometni prvak Manchester City produžio je ugovor s jednim od svojih ključnih igrača, portugalskim reprezentativnim veznjakom Bernardom Silvom (29) do ljeta 2026. godine.

Bernardo Silva je u City stigao 2017. godine iz Monaca te je dosada upisao 308 nastupa za "građane" s kojima je osvojio 14 trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošloj sezoni u kojoj je City uz naslove uropskog i engleskog prvaka osvojio i FA Kup, Bernardo Silva je odigrao čak 55 utakmica.

"Volim trenera, suigrače i navijače, nadam se kako će podijeliti još lijepih uspomena u nadolazećim godinama", kazao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City dovodi trećeg Hrvata

18.45 Fabrizio Romano tvrdi da je posao blizu realizacije, a više pročitajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City traži pojačanje

17.15 Matheus Nunes na meti je Pepa Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima gripu, a nije ostao doma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16.30 Bayern je obavijestio javnost da Benjamin Pavard ima gripu, a on je išao u Milano potpisati za Inter.

Napadač Milana u Varaždinu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.55 - Napadač Milana Andrea Capone dolazi na posudbu u Varaždin, objavio je stručnjak za transfere Gianluca di Marzio ne navodeći više detalja. Riječ je o mladom talijanskom reprezentativcu koji je izašao iz Milanove škole nogometa i koji dosad nije debitirao za prvu momčad u službenoj utakmici.

Dinamo krenuo po bivšeg kapetana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14.23 - Dinamo želi u svoje redove vratiti bivšeg kapetana. Više pročitajte ovdje.

Stojanović u Samdoriji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13.50 - Sampdoria je objavila da je bivši nogometaš Dinama Petar Stojanović potpisao jednogodišnji ugovor o posudbi s mogućnošću otkupa ugovora na ljeto. Stojanović tako prelazi iz Empolija koji igra Seriju A u Seriju B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham odbio Barcelonu

13.30 - Giovani Lo Celso nije u najužim planovima Tottenhamovog trenera Angea Postecogloua. Barcelona je u tome vidjela priliku i kontaktirala londonski klub s idejom o posudbi igrača. Odbijena je, Tottenham je zainteresiran samo za njegovu prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi napadač PSG-a je Milanova želja

12.51 - Milan je u kombinacijama za dovođenje Huga Ekitikea, mladog francuskog napadača PSG-a. On je dosad odigrao 33 utakmice za PSG i zabio četiri gola uz četiri asistencije. Transfermarkt ovog 21-godišnjaka procjenjuje na 20 milijuna eura, a pod ugovorom je do kraja sezone 2026./27.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenwoodu zatvorena vrata Saudijske Arabije zbog Ronalda

11.57 - Iako je Mason Greenwood povezivan s klubovima iz Saudijske Arabije, prema engleskim medijima ta opcija za nastavak karijere je propala. I to zbog Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Greenwood je, naime, svojedobno, još u vrijeme dok je Portugalac igrao za Real Madrid, javno kazao kako je Ronaldova karijera "mrtva". Već tada je dobio je kritike od šefova Uniteda koji su smatrali da to pokazuje nedostatak zrelosti, ali još gore - tu mu je rečenicu Portugalac zapamtio.

"Ronaldo se u Saudijskoj Arabiji tretira poput plemića i ono što on kaže ima težinu", prenose engleski mediji.

Verratti u Katar?

11.51 - Marco Verratti još je u srpnju dogovorio osobne uvjete prelaska iz PSG-a u Al Hilal, no klubovi tad nisu postigli dogovor. Pokušat će to iskoristiti katarski Al Arabi i dovesti 30-godišnjeg veznjaka koji za pariški klub igra od 2012.

Ajax odbio 42 milijuna eura za Kudusa

11.20 - West Ham je ponudio 42 milijuna eura Ajaxu za Mohammeda Kudusa. Ponuda je odbijena i 23-godišnji reprezentativac Gane zasad ostaje u nizozemskom velikanu.

Rijeka usmeno dogovorila dolazak novog trenera

10.50 - Nije dugo trebalo čekati na nasljednika Sergeja Jakirevića. Više o tome pročitajte ovdje.

Doku na pretragama u Cityju

10.15 - Jeremy Doku nalazi se na liječničkim pretragama u Manchester Cityju. Njegov transfer iz Rennesa trebao bi iznositi 60 milijuna eura.

Kontroverzni Nijemac 'opleo' po Neymaru

9.41 - Brazilska superzvijezda je nedavnim transferom u Al Hilal postao igrač na kojeg je ukupno potrošeno najviše novaca kada je riječ o transferima. Legendarni Nijemac imao je što za reći o tom transferu, a i igraču. Više o tome pročitajte ovdje.

I Petković odlazi iz Dinama?

9.05 - Turski mediji opet su se raspisali o Bruni Petkoviću. "Početkom ovog tjedna došlo je do velikog napretka oko realizacije transfera. Činilo se da bi Petković mogao biti u Trabzonu već u petak, ali na njegov dolazak ćemo pričekati do idućeg tjedna. Saznajemo da Trabzonspor priprema veličanstveno predstavljanje za igrača koji će biti prva zvijezda kluba", pišu Turci.

Barca prati Felixa

8.33 - Joao Felix u Barceloni ideja je koja se već neko vrijeme može čitati u španjolskim medijima. Katalonski klub ima financijske probleme i teško može realizirati taj transfer, no postoji interes i traži se način kako to napraviti. Sve bi moglo ovisiti o prodaji u posljednjim danima prijelaznog roka. Ez Abde i Ansu Fati spominju se kao igrači koji bi mogli napustiti Barcu. Dogodi li se to, klub će krenuti u pregovore s Atleticom i Felixom.

Bayern ima novog golmana

8.33 - Daniel Peretz, 23-godišnji golman Maccabija iz Tel Aviva i reprezentativac Izraela, karijeru nastavlja u Bayernu. Prema Münchenu će u petak, kada će obaviti liječničke pretrage i potpisati petogodišnji ugovor. Transfer je vrijedan pet milijuna eura.

Pjaca sve bliže novom klubu

8.32 - Marko Pjaca sve je bliže potpisu za turskog prvoligaša Fatih Karagumruk. Juventus ga je pristao prodati u Tursku, a sada traju pregovori Karagumruka s Pjacom, tvrdi Nicolo Schira. Turci su vrlo ustrajni u namjeri da dovedu hrvatskog krilnog napadača.

Livaković danas završava transfer?

8.31 - Dominik Livaković mogao bi dan prije jedne od najvažnijih utakmica sezone napustiti Dinamo. Više pročitajte ovdje.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo