TRANSFERI UŽIVO / Milan doveo dva napadača, PSG tjera Mbappea iz kluba, nisu ga poveli na pripreme

Image
Foto: Profimedia

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

21.7.2023.
8:42
Profimedia
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bivši reprezentativac Portugala našao novi klub, Bayern ozbiljno zainteresiran za hrvatskog vratara

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Bivši reprezentativac Portugala našao novi klub, Bayern ozbiljno zainteresiran za hrvatskog vratara

Što se jučer događalo na Mercatu provjerite ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG tjera Mbappea, ne vodi ga na pripreme

23.10 PSG je objavio popis igrača koji idu na pripreme za novu sezonu u Japan, a na njemu nema Kyliana Mbappea, njihove najveće zvijezde koje se pokušavaju riješiti nakon što je on odbio produžiti ugovor kako bi mogao besplatno otići iz kluba sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan doveo dva napadača

22.00 - Milan je blizu dovođenja napadača Villarreala Samuela Chukwuezea za 20 milijuna eura. Uz njega stiže i napadač Salzburga Noah Okafor za 14 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Barce u Lilleu

21.30 - Samuel Umtiti (29), koji je 2018. godine osvojio naslov svjetskog nogometnog prvaka s reprezentacijom Francuske, karijeru će nastaviti u Lilleu, objavila je francuska novinska agencija AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umtiti, koji je od 2016. godine bio član Barcelone, ali je prošlu sezonu proveo na posudbi u Lecceu, u Lille dolazi kao slobodan igrač.

Kao član Barcelone Umtiti je osvojio dva naslova prvaka Španjolske i tri Španjolska kupa, ali je još tijekom sezone 2018/19. izgubio status standardnog igrača prve postave, pa je posljedično izgubio i status reprezentativca. Posljednju od 31 utakmice za "tricolore" je odigrao još 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang u Marseilleu

19.56 - Marseille je ovog petka službeno potvrdio kako je doveo 34-godišnjeg Pierre-Emericka Aubameyanga, nogometaša iz Gabona,  koji je potpisao trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang je u Marseille, sastav kojeg je prošle godine vodio hrvatski strateg Igor Tudor, došao iz Chelseaja čiji je član bio od 2022. godine, ali je u klubu sa Stamford Bridgea igrao vrlo malo te je raskinuo ugovor.

Marseille je prošle sezone osvojio treće mjesto u francuskoj Ligue 1 te se nada kako je u gabonskom reprezentativcu pronašao kvalitetno napadačko rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivo najljepše trenutke karijere Aubameyang je ostvario igrajući za dortumundsku Borussiju od 2013. do 2018. godine te potom za Arsenal od 2018. do 2022. godine. U klubu iz Dortmunda je ovaj Gabonac postigao čak 98 pogodaka u 144 prvenstvena nastupa, a na sličnom tragu je bio dok je nosio dres Arsenala. U 128 premierligaških utakmica postigao je 68 golova.

Potom je otišao u Barcelonu gdje je u La Ligi imao jako dobar prosjek. U 18 prvenstvenih utakmica je dao 11 golova, ali je katalonsku momčad brzo napustio te je potom preselio u Chelsea gdje je pao u potpunu sjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za reprezentaciju Gabona dao je 30 golova u 73 nastupa.

Dinamo doveo lijevog beka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.30 - O novom pojačanju Dinama više ovdje.

Brighton kupio braniča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Brighton je dogovorio transfer braniča Igora iz Fiorentine. Brazilac stiže za 17 milijuna eura.

Bayer dovodi napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Bayer Leverkusen blizu je dovođenja napadača Victora Bonifacea iz Union St. Gilloisea za 20 milijuna eura.

Bailly prema Arabiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.30 - Manchester United prodao je Alexa Tellesa u Al Nassr za četiri milijuna funti. U Saudijsku Arabiju mogao bi i Eric Bailly koji je otpisan na Old Traffordu

Lazio doveo napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.15 - Talijanski nogometni prvoligaš Lazio potvrdio je dovođenje u svoje redove 24-godišnjeg argentinskog napadača Valentina Tatyja Castellanosa.

U Rim je Castellanos došao iz MLS kluba New York Cityja te je potpisao ugovor do lipnja 2028. godine. Talijanski mediji navode kako je transfer vrijedan 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Castellanos je igrao na posudbi u španjolskom prvoligašu Gironi, a posebno je ostala upamćena njegova predstava protiv madridskog Reala. Krajem travnja Girona je na svom terenu svladala Real 4-2 u dvoboju La Lige, a sva četiri pogotka postigao je ovaj Argentinac.

Karijeru je Castellenos započeo u Universidad de Chileu. Potom je igrao za urugvajski Torque te New York City i Gironu. Lazio je prošle sezone zauzeo drugo mjesto na ljestvici talijanske Serie A čime je osigurao i igranje Lige prvaka iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek doveo stopera

16.30 - Reprezentativac Armenije u Osijeku. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teklić u Trabzonsporu

16.00 - Trabzonspor i NK Varaždin službeno su dogovorili sve detalje transfera te će dosadašnja desetka Varaždina - Tonio Teklić svoju karijeru nastaviti u Turskoj, objavio je varaždinski klub.

"Tonio je u naš grad dolazio u tri navrata - u sezoni 2019/20 te 2021/22 kao posuđeni igrač dok je od sezone 2022/23 i službeno postao stanovnik Varaždina. Za Varaždin je odigrao 74 službene utakmice pri čemu je zabio 13 pogodaka uz 9 asistencija te ostvario nebrojeno puno atraktivnih poteza koji su zasluživale aplauze na svim stadionima diljem lijepe naše. Tonio - hvala ti na svemu i sretno u nastavku karijere", napisao je varažindski prvoligaš.

Kapitalac koji se čeka

15.23 - U Dinamo bi mogao stići pravi kapitalac za Europu. Više ovdje.

14.55 - Dimitri Payet je slobodan igrač nakon

Vrijeme je za oproštaj

14.50 - Matija Frigan se oprostio od Rijeke, a karijeru nastavlja u Westerlu. Više ovdje.

Legendarni Poljak

13.55 - Jakub Blaszczykowski objavio je da prekida karijeru. Više ovdje.

Ivane, vrime je

13.40 - Navijači Wehena mogu odahnuti. Ivan Prtajin ostaje u klubu.

Kako ovo odbiti?

12.15 - Kylian Mbappe dobit će dosad neviđenu ponudu od pariškog kluba. Više od milijardu eura za idućih 10 godina...nije malo.

11.50 - Milan je blizu dovođenja Noaha Okafora iz Salzburga. Podsjećamo, Švicarac je u dresu austrijskog kluba zabio Plavima sa 11 metara

Preko granice

10.35 - Porto je jako zainteresiran za Barcinog Nicu Gonzaleza. Prema Romanu, priča nije daleko od realizacije.

Brozović dobiva novog suigrača

9.45 - Francuski L'Equipe tvrdi kako je Sadio Mane na pragu potpisa za Al Nassr. Tuchel u Bayernu ne računa na njega, a pitanje je koliko će minhenski klub zaraditi na prodaji Senegalca.

Zamjena za igrača koji je otišao u Porto

9.10 - Roko Baturina, stariji brat Dinamovog Martina Baturine, ima novi klub. Više ovdje.

Tamo ga već čekaju premierligaške zvijezde

8.45 - Riyad Mahrez, 32-godišnji nogometaš iz Alžira i zvijezda Manchester Cityja, aktualnog pobjednika Lige prvaka, nastavit će karijeru u Al Ahliju

Saga se nastavlja

8.40 - Fabrizio Romano, najpoznatiji novinar na svijetu za transfere potvrdio je da Gvardiol ipak nije toliko blizu Manchester Cityja, o čemu je Net. hr jučer izvijestio.

"Tenzije između Manchester Cityja i RB Leipziga u posljednjoj fazi pregovora. Joško još nije obavio liječnički pregled. Jučer je dosegnut verbalni dogovor, a danas je bio zakazan liječnički pregled. Međutim, nastao je problem između klubova nakon što su iscurile informacije i trenutno nema zelenog svijetla za liječnički".

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo