TRANSFERI 14. SRPANJ / Gvardiol dobio konkurenciju, Perišić u Australiji, nesuđeni dinamovac predstavljen u novom klubu

Image

Iz minute u minutu pratite najnovije informacije s nogometnog tržišta u tekstualnom prijenosu UŽIVO na portalu Net.hr

14.7.2023.
6:28
VOYO logo

Iako je ljetni prijelazni rok službeno počeo 1. srpnja, već su realizirani neki veliki transferi. Na portalu Net.hr iz dana u dan pratite informacije o najnovijim glasinama te realizirane transfere.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Juventus otpisao klupsku legendu, a Dinamov novi igrač dolazi idući tjedan: U Maksimiru 'pikiraju' i njegovog sunarodnjaka

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Juventus otpisao klupsku legendu, a Dinamov novi igrač dolazi idući tjedan: U Maksimiru 'pikiraju' i njegovog sunarodnjaka

United blizu dovođenja golmana

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.20 - Manchester United blizu je dovođenja japanskog golmana Ziona Suzukija, koji bi trebao biti zamjena Andreu Onanu koji stiže iz Intera.

Tri talijanska velikana u borbi za napadača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23.10 - Ofenzivac RB Leipziga Noah Okafor na meti je tri talijanska velikana - Milana, Juventusa i Lazija.

Perišić u Australiji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22.10 - Ivan Perišić otišao je na pripreme s Tottenhamom u Australiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tadić napustio Ajax

22.00 - Dušan Tadić napustio je Ajax nakon pet godina i to nakon što je raskinuo ugovor s klubom. Ovaj 34-godišnjak sada je u statusu slobodnog igrača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Satriano u Brestu

21.25 - Napadač Intera Martin Satriano, koji je bio želja Dinama, predstavljen je u francuskom Brestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig doveo stopera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.10 - Branič PSG-a El Chadaille Bitshiabu je otišao u Leipzig za 15 milijuna eura. Ovaj 18-godišnji Francuz potpisao je petogodišnji ugovor.

Bručić u Varaždinu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.05 - Karlo Bručić i službeno je novi igrač Varaždina. Karlo igra na poziciji lijevog beka, a stiže iz CFR Cluja. U karijeri je do sada, između ostalog igrao i za FC Koper, Apollon Smyrnis, Dinamo Minsk, GNK Dinamo i NK Lokomotivu, objavio je varaždinski prvoligaš.

Tottenham otpisao svjetskog prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.15 - Tottenham je poručio donedavnom kapetanu, golmanu Hugu Llorisu, da može potražiti novi klub. Svjetskom prvaku s Francuskom iz 2018. ugovor sa Spursima vrijedi do ljeta 2024.

Mourinho doveo braniča

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.00 - Roma je na posudbu iz Leedsa dovela Rasmusa Kristensena. Riječ je o 26-godišnjem braniču koji ugovor s engleskim klubom ima do ljeta 2027.

Mitrović se dogovorio s Al Hilalom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.15 - Napadač Fulhama Aleksandar Mitrović dogovorio se s Al Hilalom. KLub iz Saudijske Arabije poslao je prvu ponudu od 30 milijuna eura, što su Englezi odbili.

Arsenal službeno predstavio Jurriena Timbera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.15 - Londonski Arsenal, aktualni doprvak engleske Premier lige, službeno je na svojim internetskim stranicama objavio dolazak 22-godišnjeg nizozemskog nogometaša Jurriena Davida Timbera.

U Arsenal je ovaj obrambeni igrač došao iz Ajaxa u transferu vrijednom 45 milijuna eura, a Timber je potpisao ugovor do lipnja 2028. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Timberu će Arsenal biti druga momčad u profesionalnoj karijeri nakon što je sve do ovog ljeta bio član Ajaxa. Za nizozemsku reprezentaciju je debitirao uoči Eura 2021. godine te je dosad skupio petnaest nastupa.

"Zadovoljni smo i uzbuđeni zbog dolaska Timbera koji će se, uvjeren sam, brzo uklopiti u naš sustav. Mlad je, ali je već puno toga napravio u karijeri i donijet će veliku kvalitetu našem sastavu", komentirao je njegov dolazak trener Arsenala Mikel Arteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.10 - Pomalo zaboravljeni Vatreni ima novi klub. Više ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka ima tri ponuda za Frigana

17.00 - Rijeka na stolu ima tri izdašne ponude za Matiju Frigana, pišu Sportske novosti. Španjolska Celta je stigla na Rujevicu i poslala ponudu od pet milijuna eura, ali je to odbijeno. Ponudu za Frigana poslao je i Shabab Al Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i to od šest milijuna eura. Isti izvor ističe kako postoji i ponuda jednog kluba iz Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca otpisan

16.15 - Marko Pjaca vratio se u Juventus sa šeste posudbe, ovog puta iz Empolija, no Stara dama ga se želi riješiti već ovog ljeta, iako ugovor s klubom ima do ljeta 2024.

Nije jedini kojeg žele

15.45 - Interes je ozbiljan, ali Turci imaju još jednu opciju. Livaković ili Navas, pitanje je sad.

Razmjena bekova?

14.45 - Bayern želi Walkera, a City Pavarda. Na pomolu ''trade?''

Povremeni reprezentativac seli u drugu ligu

13.47 - Antonio Mirko Čolak uskoro bi mogao postati novi igrač Parme. Talijanski drugoligaš Rangersu će platiti 3 milijuna eura odštete.

Prometno u Maksimiru

13.41 - Marko Soldo (19) odlazi na posudbu u Goricu.

13.40 - Dinamo je potpisao Titraouija. Više ovdje.

Radi se

12.33 - Sportske novosti iz klupskih izvora doznaju da će Yacine Titraoui ovih dana potpisati ugovor sa Dinamom. Mladi veznjak Plave će koštati 500 tisuća eura uz bonuse od buduće prodaje.

Vrtoglavi iznos

12.15 - Declan Rice novi je igrač Arsenala, prenose engleski mediji. Ukupno bi s bonusima posao mogao iznositi 140 milijuna eura.

Novi premierligaš se pojačava

11.17 - Luton je doveo Birminghamovog ofenzivca, bivšeg igrača Man. Uniteda.

Iskusni ofenzivac u Turskoj

10.36 - Bivši portugalski nogometni reprezentativac Nani (36) novi je član turskog prvoligaša Adane Demispor, objavio je klub. Ugovor je potpisao na dvije godine.

Dobra iskustva sa Hrvatima

10.10 - Prema pisanjima grčkih i njemačkih medija, Tin Jedvaj stiže u PAO na posudbu. Više ovdje.

Turski je klub, ali piše Romano

8.50 - Za Livakovića ne daju, ali stiže im stoper. Fenerbahce blizu dovođenja Brazilca.

U Dinamu ne spavaju

8.48 - Japanac je na koračić od Maksimira, a procurila je informacija o interesu za talentiranog Alžirca. Više ovdje.

Rebić odlazi iz Milana?

06.37 - Ante Rebić gotovo sigurno nakon četiri godine odlazi iz Milana, pogotovo nakon dolaska Christiana Pulisica. Iako je za talijanskog velikana odigrao 123 utakmice te zabio 29 golova i upisao 17 asistencija, ove sezone potpuno je ispao iz planova Stefana Piolia i rečeno mu je da ovo ljeto potraži novi klub. Corriere della Serra navodi kako je Pioli rekao Rebiću da ne računa na njega, da je višak u njegovim planovima i da si mora potražiti novi klub. Više o tome čitajte - OVDJE.

Arsenalov kutak

06.18 - Menadžer Arsenala Mikel Arteta objavio je najnovije informacije o napretku Arsenalovih poteza za dovođenjem Declana Ricea i Jurriena Timbera. Topnici su spremni potpisati ugovor s oba igrača, ali strpljivo čekaju dok se predsezona nastavlja, iako vrijeme i nije na njihovoj strani, koliko god prijelazni rok bio dug. No, želja im je potpisati obojicu prije odlaska na pripreme u SAD.

Image
Foto: Profimedia

Inače, Artetina momčad odigrala je svoju prvu predsezonsku utakmicu ovog ljeta u četvrtak, remiziravši 1-1 s Nurnbergom u Njemačkoj, a Bukayo Saka je postigao prvi pogodak prije nego što je autogol Jorginha izjednačio stvari. U igri je debitirao novi potpisnik Kai Havertz, ali klub je u utrci s vremenom da sklopi poslove s Riceom i Timberom prije nego otputuju u Ameriku, javljaju engleski mediji.

06.00 - Dobro jutro dragi čitatelji Net.hr-a, nogometni zanesenjaci, fanatici... I u današnjem danu iz minute u minutu pratimo prijelazni rok.

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkog Areni, Fight Nation Championship po drugi put odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu. Finale četvrte sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige očekuje nas u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati u Kulturno-sportskom centru Bugojno, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo