ZAHUKTAVA SE / Dinamo završava transfer novog pojačanja, ali radi i na dovođenju mladog talenta: 'Očekuje se da ga dovedu u narednim satima'

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Bio bi to dobar posao u Zagrebu...

14.7.2023.
8:44
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

U Dinamo bi idućeg tjedna trebao doći Takuro Kaneko, 25-godišnji japanski veznjak. Sve je navodno već dogovoreno, a da u Maksimiru nema odmora govori i činjenica da se Plavi zanimaju za jednog talentiranog defenzivnog veznog.

Image
OTKRIĆE U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA /

Novo pojačanje u redovima Dinama? Japanac na korak do dolaska u maksimirski klub

Image
OTKRIĆE U ZEMLJI IZLAZEĆEG SUNCA /

Novo pojačanje u redovima Dinama? Japanac na korak do dolaska u maksimirski klub

Riječ je o 19-godišnjem Yacineu Titraouiju, Alžircu koji je ponikao u akademiji Paradoua AC. Za seniorsku momčad u prvoj ligi Alžira ima već 56 nastupa, te četiri pogotka i tri asistencije, a redovan je član mlade reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paradou akademija jedna je od poznatijih na sjeveru Afrike, a iz nje su proizašli Bensebaini, Atal, Zorgane...

U ovom prijelaznom roku za njega se već zanimao Charleroi, belgijski klub za koji igra i spomenuti Zorgane, čija je tržišna vrijednost skočila na šest milijuna eura od dolaska u belgijskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Titraoui po raznim analizama igra na pozicijama ''šestice'' i ''osmice'', a ističe se kako je vrlo ''bezobrazan'' igrač, veoma agresivan, te kvalitetan u obrambenoj fazi. Naravno, s obzirom na njegovu statistiku, za igrača na toj poziciji ima i vrlo kvalitetna dodavanja, kreativan je.

Važna pozicija

Brzonogi agresivni ''pitbull'' sigurno je ono što treba Igoru Bišćanu, nakon što je Maksimir napustio Arijan Ademi prije nekoliko mjeseci. Naravno, postavlja se i pitanje što bi u tom slučaju bilo sa Petrom Sučićem, igračem koji je impresionirao na ovoljetnim pripremama, ponajviše zbog svoje trke i borbenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tržišna vrijednost mladog Alžirca procijenjena je na 1,1 milijun eura, a talijanski Tuttomercato tvrdi da je Dinamo pristao platiti odštetu od milijun eura: '' Očekuje se da će ga Dinamo dovesti u narednim satima.''

Nikad se ne zna, možda u cijeloj toj priči koju dobru riječ kaže i Mr. Derby, odnosno Soudani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo