TRANSFER U ZRAKU: / Predsjednik Atletica progovorio o Mandžukiću!

Image
Foto: AFP
10.6.2015.
20:25
AFP
VOYO logo

"Mandžukić ima ugovor na još dvije godine", izjavio je Cerezo u Madridu na gala večeri ženske ekipe Atletica odgovarajući na pitanje o ostanku hrvatskog centarfora. Mediji posljednjih tjedana nagađaju o odlasku Mandžukića ukoliko netko ponudi 22 milijuna eura, što je iznos kojeg su madridski crveno-bijeli lani platili Bayernu iz Munchena.

Kao novo odredište strijelca 20 golova, koji posljednja tri mjeseca nije uspio zatresti mrežu, spominju se Juventus, Manchester United i Wolfsburg. Atletico je navodno zainteresiran za argentinskog napadača Carlosa Teveza čiji agent pregovara sa Tevezovim sadašnjim klubom Juventusom, te za golgetera Villarreala Luciana Vietta, čiji je transfer prema pisanju sportskog lista Marca praktično zaključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao nije izgledan

"Sve je još uvijek u zraku, ovih dana ćemo odlučiti tko dolazi. Napravit ćemo dobre transfere ako nam dopuste kupovati i prodavati igrače", rekao je Cerezo podsjetivši se na moguću kaznu FIFA-e zbog navodnog kršenja pravila prilikom dovođenja igrača mlađih od 18 godina.

Prije tjedan dana Cerezo je rekao kako će ovo ljeto dovesti dva ili tri igrača, no da dolasci Teveza i Kolumbijca Radamela Falcaa, napadača Monaca i bivše zvijezde Atletica, nisu izgledni. Tevez, tvrde španjolski mediji, ima i ponude PSG-a, te argentinske momčadi Boca Juniors. "Iduće sezone nastojat ćemo napraviti bolji rezultat nego ove, no svjesni smo da će to biti teško", napomenuo je prvi čovjek Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo