Transfer stoljeća: Ronaldo će otići iz Reala za nevjerojatnih 230 milijuna eura?!

Nije tajna da Manchester United želi ponovno u svojim redovima vidjeti najboljeg igrača svijeta u prošloj sezoni Cristiana Ronalda. Samo, to će ih koštati 140 milijuna funti (230 milijuna eura).

26.9.2014.
9:51
VOYO logo

Kako prenose engleski mediji, u taj je iznos uračunata odšteta od 75 milijuna eura, te Ronaldova tjedna plaća od nevjerojatnih 400.000 eura. Nagađa se kako ManU ne bi trebao imati problema s novcem jer je nedavno potpisao unosan sponzorski ugovor sa proizvođačem sportske opreme Adidas koji stupa na snagu idućeg ljeta. Adidas će Manchester Unitedu isplatiti 800 milijuna eura u 10 godina što je najunosniji sponzorski ugovor.

Sve to je Ronaldu zagolicalo maštu, i zvijezda Reala navodno razmišlja o povratku u svoj bivši klub iz kojeg se zaputio prema Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je često ponavljao kako je najlepše godine u karijeri proveo u redovima 'Crvenih vragova' za koje je u 229 utakmica postigao 118 golova. On je dres ManU-a nosio od 2003. do 2009. godine i za to vrijeme osvojio je tri titule Premijer lige, Ligu prvaka, FA kup, dva Liga kupa i svjetsko klupsko prvenstvo, nakon čega je prešao u Real za 94 milijuna eura.

//www.youtube.com/embed/q4y1ypgttwU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo