TRANSFER KOJI ĆE ZAPREPASTITI CIJELI SVIJET: / Ronaldo napušta Juve i nastavlja karijeru izvan 'lige pet'. Njegova mama otkrila sve

Image
Foto: Profimedia

Juventus će možda igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali vrlo vjerojatno bez Cristijana Ronalda

13.5.2021.
17:22
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Portugalac, Cristiano Ronaldo, u srijedu je postigao svoj stoti gol u dresu Juventusa i tehnički im dao nekakvu nadu da će sljedeće sezone ipak igrati u Ligi prvaka. Juventus će možda igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone, ali vrlo vjerojatno bez Cristijana Ronalda. Naime, njegova majka Dolores tvrdi da će njezin sin karijeru nastaviti sljedeće sezone u Sportingu iz Lisabona, klubu u kojem se probio među zvijezde.

"Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade", rekla je Ronaldova mama za portugalske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo i ove sezone igra vrlo dobro. Nastupio je u 32 utakmica i zabio čak 28 golova, ali Juventus je imao tešku sezonu u kojoj su ostali bez naslova prvaka i lako je moguće da će sljedeće sezone igrati u Europa ligi. Trenutno su na petom mjestu Serie A i imaju još samo dvije utakmice do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo