TRANSFER GODINE: / Dinamo doveo pojačanje za rekordnu odštetu!

Image
Foto: GNK Dinamo

Marko Rog postao je novi igrač Dinama. Zvijezda Splita i mladi adut Vatrenih je napustio pripreme svog kluba i otputovao u Zagreb. Odšteta je, navodno, četiri milijuna eura.

30.6.2015.
19:23
GNK Dinamo
VOYO logo

"Stvarno ne znam kako bih opisao koliko sam sada sretan jer sam postao igrač Dinama. Prije svega bih se želio puno zahvaliti svom bivšem klubu i apsolutno svim ljudima u RNK Split. Proveo sam tamo krasnih godinu dana, hvala im na svemu što su napravili za mene, a isto tako i veliko hvala što su mi omogućili da ostvarim svoj san i potpišem za Dinamo", ispričao je Marko koji je rodom iz Nedeljaneca, malog mjesta pored Varaždina, pa nastavio:

"U nešto više od godinu dana iz treće lige u Dinamo. Presretan sam... Ne trebam uopće reći kako u mom kraju svi navijaju za Dinamo, svi znamo koliko su Modri kvalitetni i što znači Dinamo; u Hrvatskoj i šire. Ovo mi je velika pohvala, znam da je u Dinamu sjajna konkurencija i da su u svlačionici sve redom odlični igrači, no ako su se odlučili za mene onda sigurno misle kako u Maksimiru ima mjesta za mene. Tako razmišljam i ja, cijenim svakoga, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i jedva čekam prvi trening i utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni Mamić

"Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti Markov dolazak u Dinamo jer se radi o izuzetno talentiranom, ali i već danas jako kvalitetnom igraču. Marko je moderan tip nogometaša, brz i okomit, sjajnih motoričnih sposobnosti i igrač koji može igrati više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. U samo godinu dana je bezbroj puta dokazao svoje kvalitete, pomno smo ga pratili i smatramo da može puno dobroga donijeti našoj momčadi. Puno puta sam rekao kako detaljno pratimo našu ligu i kada se pokaže igrač koji kvalitetom na terenu i van njega odgovara kriterijima Dinama onda reagiramo. Marko je sigurno taj igrač, ja mu želim puno sreće i zdravlja i prije svega dobrodošlicu u naš klub", rekao je za klupsku stranicu sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo