KAKO ĆE TO IZGLEDATI? / Torcida objavila upute za navijače, pripremaju spektakularnu koreografiju za utakmicu s Vitorijom

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Torcida je najavila 'spektakularnu koreografiju' na Poljudu prije utakmice

4.8.2022.
16:22
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak (od 21 sat) splitski Hajduk na svom Poljudu protiv portugalske Vitorije Guimaraes igra prvu europsku utakmicu ove sezone.

Image
SPLITSKA LEGENDA UOČI EUROPE /

'Hvala Bogu da Hajduk pobjeđuje i kada igra loše, a večeras se samo jedne stvari bojim'

Image
SPLITSKA LEGENDA UOČI EUROPE /

'Hvala Bogu da Hajduk pobjeđuje i kada igra loše, a večeras se samo jedne stvari bojim'

Vitorija je prošlu sezonu završila na šestom mjestu respektabilne portugalske lige. Portugalci su na putu do Hajduka svladali mađarsku Puškaš Akademiju, a prem najavama igrača i trenera, u Split stižu po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo motivirani jer nam je suparnik splitski Hajduk, povijesna momčad, i jer ćemo igrati u jednom fantastičnom ambijentu. Nama bi dobar rezultat bila pobjeda, ne skrivamo to," izjavio je trener gostujuće momčadi, Moreno, a na pobjedu ide i Hajduk, koji je ipak favorit na svom stadionu.

"Ovakve utakmice su najlakše za trenera. Svi žele igrati. Nema ništa ljepše nego kada istrčiš na Poljud, a navijači pjevaju. Naš posao je da im se odužimo. Voljeli bi uoči uzvrata steći prednost, ali igramo protiv vrlo dobre momčadi. Ali, i mi smo kvalitetni", izjavio je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Razlikuje se od onoga na što ste navikli'

Navijačka skupina Hajduka, Torcida za ovu utakmicu priprema spektakularnu koreografiju i na Facebooku je poslala poruku svim navijačima

"Danas utakmicu 3.pretkola protiv portugalske Vitorije otvaramo sa spektakularnom koreografijom. Molimo sve navijače Hajduka koji dolaze na tribinu Sjever da dođu u bijelim majicama minimalno 2 sata prije početka utakmice. Također, na svim ulazima Sjevera nalazit će se kutije za donacije.Izvedba same koreografije se ovoga puta razlikuje od onoga na što ste inače navikli pa vas stoga molimo da pažljivo pročitate sljedeće upute i slušate upute na samom stadionu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Šabić/PIXSELL

Najvažnije što morate znati je da će na pojedinim sektorima biti izmjena kartona tj. na nekim će sjedalicama biti 2 kartona dok će na ostalima biti po 1!

Na sjedalicama koje imaju dva kartona, prvo se diže karton koji nije označen brojem, a na znak sa štange dižete karton na kojem piše broj 2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedalice koje imaju samo jedan karton za vrijeme izvedbe cijele koreografije mora biti u rukama u zraku!", stoji u priopćenju Torcide.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo