VJERUJE U MODRE / Tomić ima recept za Salzburg, ali upozorava na jednu stvar: 'To bi mogao biti mač s dvije oštrice'

Image
Foto: Nel Pavletic Goricki/PIXSELL

Bivši trener Lokomotive, Rijeke i ostalih klubova u Hrvatskoj jako dobro poznaje Modre. Ima plan kako se Plavi trebaju postaviti, ali upozorava na oprez

10.10.2022.
14:15
Nel Pavletic Goricki/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo u utorak igra susret četvrtog kola nogometne Lige prvaka između Dinama Salzburga na rasporedu je u utorak od 21 sat na stadionu u Maksimiru. Hrvatskog prvaka čeka ključna utakmica koja će odrediti daljnji tijek natjecanja. Plavi su imali gotovo tjedan dana vremena za pripremu ovog okršaja budući da su odgodili prvenstvenu utakmicu protiv Istre 1961.

Image
NEUGODNA ISKUSTVA /

Dinamu će protiv Salzburga suditi sudac koji mu je oduzeo Ligu prvaka prije dvije godine

Image
NEUGODNA ISKUSTVA /

Dinamu će protiv Salzburga suditi sudac koji mu je oduzeo Ligu prvaka prije dvije godine

Ima recept, ali ima li sastojke?

Uoči ovog klučnog susreta intervju za Sportske novosti dao je Goran Tomić, a bivši trener Lokomotive, Rijeke i ostalih klubova u Hrvatskoj jako dobro poznaje Modre. Ima plan kako se Plavi trebaju postaviti, ali upozorava na oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ante Čačić je do sada vukao odlične poteze. Tijekom cijele sezone. Pa je sigurno vidio što mu je momčad mogla bolje u toj prvoj utakmici u Salzburgu. Pa onda vjerujem da će to promijeniti sutra u Maksimiru. Meni se čini da je recept za Salzburg podizanje linija. Tada Dinamo više može zaprijetiti. Nikako se ne smije zaboraviti da je Salzburg tranzicijska momčad. Jako su dobri u tranziciji s Okaforom i Šeškom. Tako da tu treba biti itekako oprezan. Jer ako se krene previše visoko, previše va banque, onda Salzburg može u tranziciji raditi velike probleme, može iskontrirati Dinamo. Tako da bi takva igra mogla biti mač s dvije oštrice", rekao je u uvodu Tomić.

Modri su već pokazali koliko mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo je u Maksimiru rušio mnoge velikane, mnoge velike momčadi. Padali su mnogo veći klubovi od Salzburga. Ove sezone gledali smo mnogo odličnih utakmica Čačićeve momčadi. Kad Dinamo igra u Maksimiru osjeća se mnogo moćnije nego kad igra na gostovanjima. Ima veće samopouzdanje, to se baš naglašeno može primijetiti. Ako je na startu Lige prvaka srušio Chelsea, onda može pobijediti i Salzburg", optimistično je dodao.

Nakon tri kola Salzburg vodi na ljestvici skupine s pet bodova, Chelsea Milan imaju po četiri boda, dok je Dinamo na začelju s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo