TOLIKO SU SE TRUDILI DOVESTI GA I ONDA NAPRAVILI NEVIĐENU POGREŠKU: / Real zaboravio prijaviti Courtoisa za današnju utakmicu

Image
Foto: AFP

Potpuno suluda pogreška Realove administracije njihovog vrata možda će koštati jednog trofeja

15.8.2018.
21:45
AFP
VOYO logo

Prije tri godine su iz Kupa izbačeni zbog toga što je protiv Cadiza nastupio Denis Čerišev koji nije bio prijavljen za taj susret, a sada su napravili još jednu veliku grešku koja bi ih mogla skupo koštati protiv Atletica s obzirom na to da jedini gol koji su primili na utakmici koja se upravo igra sigurno ide na dušu vratara Navasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gleda utakmicu kao navijač

Naime, Real Madrid za utakmicu Europskog superkupa protiv Atletica nije prijavio Thibauta Courtoisa, vratara kojeg su nakon dugih pregovora doveli iz Chelseaja upravo zato jer nemaju povjerenja u Kostarikanca koji trenutno stoji među vratnicama.

Netko u Realovom administrativnom sektoru će sigurno dogovarati za propust jer Thibauta Courtoisa nema ni na klupi, naprosto su ga zaboravili prijaviti za utakmicu i nema pravo nastupa protiv svog bivšeg kluba. Belgijac je dugo bio na Realovoj listi želja, potpisao je šestogodišnji ugovor i nadao se da će debitirati protiv svoje bivše momčadi, ali će sada zbog administrativne pogreške europski superkup gledati kao navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo