To se traži: Mandžukić odličan, Modrić vrlo dobar

Nogometni portal Goal.com dodijelio je dobre ocjene trojici hrvatskih reprezentativaca koji su zaigrali na startu Lige prvaka u utorak, a čiji su klubovi upisali pobjede…

18.9.2013.
9:23
VOYO logo

Branitelj naslova Bayern dominantnom je predstavom slavio pred svojim navijačima protiv CSKA 3:0. <strong>Mario Mandžukićbio je u prvom poluvremenu konstantna prijetnja gostujućoj obrani. Nakon što je propustio nekoliko prilika, u 41. minuti je poentirao glavom za vodstvo 2:0. Igrao je do 75. minute, a Goal.com ga je ocijenio s vrlo dobrih 3,5.

Igrač utakmice je strijelac prvog gola za Bayern, austrijski branič David Alaba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ligu prvaka odlično je otvorio i Šahtar, slavljem na vrućem gostovanju kod Real Sociedada 2:0. Šahtarov kapetan Darijo Srna odigrao je vrlo dobro svoju obrambenu ulogu na poziciji desnog beka, te je pokrenuo akciju za prvi gol svoje momčadi. Za nagradu je dobio 3,5 od Goal.coma. Najbolje je ocijenjen dvostruki strijelac Alex Teixeira s 4,5.

http://rutube.ru/video/embed/6557169

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid demolirao je u Istanbulu Galatasaray 6:1. Ugledni nogometni portal piše da je Luka Modrić, koji je igrao do 72. minute, ''diktirao igru u sredini veznog reda i znalački raspodjeljivao lopte''. Ocijenjen je trojkom. Cristiano Ronaldo, koji je zabio tri gola i jedan namjestio, dobio je 4,5.

Iznimno zadovoljan bio je Pep Guardiola nakon premijerne utakmice na klupi Bayerna u Ligi prvaka. Europski prvaci su u obranu naslova krenuli domaćom pobjedom protiv CSKA-a (3:0) u skupini D…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogocima Davida Alabe, našeg Marija Mandžukića i Arjena Robbena, Bavarci su došli do šeste pobjede u nizu u Ligi prvaka, što im nikad dosad nije uspjelo.

"Igrali smo dobro, posebno u prvom poluvremenu. Iznimno sam sretan i vrlo ponosan na našu igru. Prva utakmica u Ligi prvaka nakon osvajanja naslova nikad nije lagana. Svi misle suprotno, ali nikad nije lako na ovoj razini", kazao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arjen Robben je u posljednje četiri Bayernove utakmice u Ligi prvaka upisao četiri pogotka i dvije asistencije. Ovog utorka je najprije nabacio iz slobodnog udarca našem Mandžukiću za 2:0, a u drugom poluvremenu je bio strijelac posljednjeg gola na utakmici.

"Bio je sjajan osjećaj ponovno čuti himnu Lige prvaka. Svi smo se radovali ponovnom početku natjecanja i odigrali smo dobru utakmicu. CSKA je jaka momčad i zato je pobjeda 3:0 dobar početak. Ali sada moramo ostati mirni. Najprije moramo proći skupinu, a onda ćemo razmišljati o nastavku natjecanja. Još uvijek imamo puno prostora za napredak", poručio je nizozemski nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo