TKO JE PUCAO NA DARKA KOVAČEVIĆA? / Grci sumnjaju da je atentat na srpskog nogometaša ima veze s njegovom kćeri

Image
Foto: Screenshot Facebook/YouTube

Premda se točan razlog napada na Darka Kovačevića i dalje ne zna, Grci i Srbi polako počinju razvijati svakakve teorije

9.1.2020.
12:53
Screenshot Facebook/YouTube
VOYO logo

Procurili su novi detalji pokušaja ubostva slavnog srpskog nogometaša, Darka Kovačevića, a sada pak grčki mediji pišu kako bi sve moglo imati veze s njegovom kćeri Stellom. Podsjetimi ukratko, u predgrađu Atene, u utorak oko devet sati navečer, za sada još uvijek nepoznati napadač pucao je iz vatrenog oružja na legendarnog srpskog napadača. Iako se isprva pisalo kako je Kovačević dobio metak u nogu, ispalo je kako je samo lakše ozlijeđen i da rane od metka nema.

Kovačević, koji je donedavno bio sportski direktor nogometnog saveza Srbije, napadnut je svom automobilu ispred stana u predgrađu Atene, a navode grčki mediji da je 700 metara dalje od mjesta zločina policija pronašla automobil marke Smart koji je pripadao počiniteljima, ali već je bio u plamenu. Međutim, grčki mediji navode kako je policija iz izgorenog vozila izvući pištolj marke Glock, iz kojeg je napadač pucao na Kovačevića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačević si je brzom reakcijom i refleksom uspio spasiti život. Naime, kada je opazio da prema njemu ide čovjek s pištoljem, Kovačević je instiktivno zalegao na desnu stranu i izbjegao pogibelj. “Vidio sam čovjeka ispred automobila s pištoljem uperenim u mene. Instinktivno sam skočio desno i u tom trenutku me upucao, zatim je počeo trčati, ušao je u vozilo i nestao”, rekao je Kovačević policiji nakon napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima veze s kćeri?

Srpski nogometaš na kraju je prošao samo s lakšim ozljedama koje je zadobio dok se izmicao metku. No, sada se tamošnji mediji počinju baviti raznim teorijama pa su tako skovali sumnju da bi motiv pucnjave mogao imati veze s njegovom kćeri Stellom Kovačević. Grčki pa i srpski mediji pišu kako je Stella često upadala u probleme. Spominju kako je 2017. godine bila sudionica žestokog sudara, u kojem je bila suvozačica, a u kojem je stradalo troje njezinih prijatelja. Najgore je prošao vozač drugog automobila kojem je Darko Kovačević na kraju platio liječenje i štetu. Stella Kovačević prošle je godine, navode grčki i srpski mediji, uhićena zbog posjedovanja droge, a policija ju je privela zajedno s još jednom djevojkom i dvojicom muškaraca.

Premda se točan razlog napada na Darka Kovačevića i dalje ne zna, Grci i Srbi polako počinju razvijati svakakve teorije pa se tako pojavila i ova...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo