TKO JE BOLJI, MESSI ILI RONALDO? / Legendarni napadač presudio u velikoj debati; 'Njega bih uvijek odabrao'

Image
Foto: Profimedia

U sljedećem kolu Lige prvaka nogometaši Juventusa igraju s Barcelonom

23.10.2020.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Legendarni argentinski napadač, a sada trener, Hernan Crespo u razgovoru za Tuttosport govorio je o situaciji u aktualnom talijanskom prvaku Juventusu, kojeg od ove sezone vodi njegov legendarni igrač Andrea Pirlo.

Image
CRISTIANO RONALDO OPET POZITIVAN NA KORONAVIRUS: /

Propustit će veliki okršaj s Messijem

Image
CRISTIANO RONALDO OPET POZITIVAN NA KORONAVIRUS: /

Propustit će veliki okršaj s Messijem

Tijekom igračke karijere Crespo i Pirlo su bili suigrači i Argentinac o sadašnjem treneru Juvea ima jako visoko mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Hernan Crespo

'Dybala će vrlo brzo procvjetati'

"Sretan sam zbog njega. Pirlo je izvanredna osoba i dobrim ljudima uvijek želim dobre stvari. Igrali smo zajedno i dijelili puno lijepih osjećaja", rekao je Crespo pa se osvrnuo na svojeg sunarodnjaka i Juventusovu zvijezdu Paula Dybalu koji zbog ozljeda nije imao veliku minutažu:

"Njegovo talent će uskoro procvjetati, on je igrač za vrhunske momčadi i to je puno puta dokazao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martinez iskoristio priliku

Crespo je potom prokomentirao još jednog Argentinca, 23-godišnjeg Lautara Martineza koji oduševljava u dresu njegoog bivšeg kluba Intera.

"Prošla sezona je bila komplicirana zbog pandemije, a klub se odlučio kockati s njim i dao mu mjesto prvotimca nakon odlaska Maura Icardija i Lautaro je pokazao svoju kvalitetu", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi ili Ronaldo

Sljedeće srijede nogometaši Juventusa igraju derbi 2. kola Lige prvaka s Barcelonom, koju je ovog ljeta pokušala napustiti njihova glavna zvijezda i ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što vidim tužnog Messija u Barceloni, to je njegov dom. Nadam se da će nastaviti održavati svoje odnose s klubom ili će to 'ubiti' ljubavi između njega i suigrača i navijača", rekao je pa se osvrnuo na "vječnu dilemu", tko je bolji od dvojca koji dominira nogometnom scenom u posljednjem desetljeću- Messi ili Cristiano Ronaldo koji je sada igrač Juvea.

Lagan izbor

"Veselim se toj utakmici i ja bih uvijek odabrao Messija ne oduzimajući ništa Ronaldu. Leo je moj sunarodnjak, čovjek kojeg sam vidio kako odrasta. Sljedeće ljeto je Copa America i nadam se da ćemo otići do kraja", zaključio je Crespo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Juvea i Barce Ronaldo će vjerojatno propustiti jer je i dalje pozitivan na koronavirus. Talijanski mediji pišu da se to može promijeniti ako se Ronaldo podvrgne još jednom testu i da na dan utakmice dobije negativan test pa bi tada mogao igrati jer nije pokazivao nikakve simptome zaraze.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo