KAKO ĆE BEZ NJEGA? / Težak udarac za Topnike: Arsenal ostao bez supervažnog igrača, ozlijedio se protiv Rakitićeve Seville

Image
Foto: Profimedia

"Magnet je pokazao ozljedu mišića. Ne mogu vam dati nikakav vremenski okvir, ali mogli bi ostati bez njega nekoliko tjedana," poručio je Arsenalov menadžer Mikel Arteta

27.10.2023.
19:07
Profimedia
VOYO logo

Napadač engleskog premierligaša Arsenala Brazilac Gabriel Jesus pauzirat će nekoliko tjedana, poručili su iz londonskog kluba.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Magnet je pokazao ozljedu mišića. Ne mogu vam dati nikakav vremenski okvir, ali mogli bi ostati bez njega nekoliko tjedana," poručio je Arsenalov menadžer Mikel Arteta.

Image

Brazilski napadač se ozlijedio u pobjedi "Topnika" na gostovanju kod Seville u Ligi prvaka. Arsenal je slavio sa 2-1, a upravo je Jesus bio najbolji igrač utakmice. Kod prvog gola je upisao asistenciju, a potom je u 53. minuti zabio za 2-0. Devet minuta prije kraja susreta morao je napustiti teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ono što želimo izbjeći, ali s rasporedom koji imamo i količinom utakmica koje imamo, to je nešto što smo znali da će se događati," dodao je Arteta.

Image
Foto: Profimedia

Arsenal je treći u Premier ligi, samo dva boda iza vodećeg Tottenhama i izjednačen je s Manchester Cityjem. U subotu će na svom travnjaku dočekati Sheffield United koji je posljednji sa samo bodom nakon devet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo