'TEŠKA KALVARIJA DARIJA SRNE...' / Španjolski mediji opet su se raspisali o bivšem kapetanu Vatrenih

Image

Katalonski dnevni sportski list Mundo Deportivo u srijedu je dosta pozornosti posvetio bivšem hrvatskom reprezentativcu i kapetanu Vatrenih Dariju Srnu.

16.11.2016.
15:33
VOYO logo

Španjolci ponovno pišu o tome kako je bivši hrvatski reprezentativac i kapetan VatrenihDarijo Srna na korak od prelaska u Barcelonu. Katalonska TV postaja ‘Televisió de Catalunya TV3’ ponovno je oživjela priču o prelasku Srne na Camp Nou. I sve se ponovno zakotrljalo.

KATALONCI I DALJE UPORNI: Darijo Srna na korak je od transfera koji će odjeknuti Europom

Image

Sretan zbog zainteresiranosti Barcelone

Pa je tako srijedu katalonski Mundo Deportivo posvetio dosta pozornosti Hrvatu. Katalonci pišu kako je bivši kapetan Hrvatske jako sretan zbog zainteresiranosti Barcelone od koje se još očekuje konkretna ponuda. Ali da je njegov transfer na Camp Nou sve bliže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nema agenta, sam se zastupa i svjestan je kako mu je ovo posljednji vlak za neki klub koji konkurira za titule, ono što je uvijek htio. Ivan Rakitić, njegov sunarodnjak, zna kako je to igrati pod palicom Luisa Enriquea, a i Luka Modrić igra u Španjolskoj", piše Mundo Deportivo i dodaje kako Srna ima 34 godine i kako bi došao u Barcelonu bez problema s odštetom.

Image

Obećanje Ahmetova i životna kalvarija Srne

Španjolski mediji tvrde i da će taj transfer realizirati tek na ljeto. Katalonci pišu i kako je Srna u dobrim odnosima s predsjednikom Šahtara, ukrajinskim oligarhom Rinatom Ahmetovim, zbog čega bi bivši Vatreni lakše isposlovao dolazak u Barcelonu. Pišu i kako je kapetan Šahtara kazao kako će ga Ahmetov pustiti ako Barcelona zatraži da dođem i kako mu je to obećao, znajući da je to njegov san.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Mundo Deportivo piše i o Srninoj karijeri kao i životu, bratu Igoru koji ima Downov sindrom, te ocu Uzeiru koji je umro za vrijeme utakmice između Hrvatske i Turske na Euru u Francuskoj, što je jako pogodilo Darija. Sve navedeno, Katalonci su nazvali - teškom kalvarijom!

Image

Ono što ne ide Srni u prilog jesu problemi za Luisa Enriquea na poziciji desnog beka. Potreban mu je hitno igrač na toj poziciji, pa se okrenuo jeftinijim, starijim i provjerenim rješenjima da pokrpa momčad za drugi dio sezone koji će biti odlučujući u borbi za naslov prvaka Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna meta su mu, uz Srnu i Branislav Ivanović (32) te Stephan Lichtsteiner (32), koji bi na Camp Nou došli na godinu pol i za puno manje novca nego što će Barcelona morati platiti Cancela. Osim njih, u kombinacijama su i Rafinha iz Bayerna, Lukasz Piszczek iz Dortmunda, Joao Pereira iz Sportinga i Matteo Darmian iz Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo