TERORIZAM NEMOĆAN PRED NOGOMETOM: / Francuska i Engleska ipak će igrati utakmicu

Image

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza Noel Le Graet potvrdio je da će se utakmice između Francuske i Engleske ipak odigrati u utorak, unatoč terorističkim napadima u Parizu.

14.11.2015.
15:27
VOYO logo

Nakon zastrašujućeg napada u kojem je prema zadnjim informacijama stradalo najmanje 127 osoba, dok ih je preko 200 ozlijeđeno, sve je išlo ka tome da se ova prijateljska utakmica neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strah za Euro

“Poduzeli smo velike mjere sigurnosti, ali kao što vidite teroristi mogu napasti u svakom trenutku. Već smo bili zabrinuti zbog Europskog prvenstva, a sada smo još više. Međutim, trenutno ne mogu razmišljati o tome. Moje su misli s obiteljima stradalih”, poručio je Le Great nakon napada.

//

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, napade u Parizu osudio je i predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Thomas Bach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o šokantnim napadima koje MOO smatra barbarskim i kukavičkim. Napadnuti nisu samo Pariz i Francuska, već čovječanstvo i sve humanitarne i olimpijske vrijednosti. Stojimo ujedinjeni s ljudima iz cijeloga svijeta, u ovim mračnim trenucima moramo podsjetiti na ujedinjavajuću snagu sporta kako bismo zajednički doveli do mira. Danas će svi ljudi dobre volje reći: Svi smo mi Francuzi", objavio je Bach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo