Tarik Filipović 'provocirao' Vidu pivom

27.9.2012.
9:11
VOYO logo

Gazda Dinama Zdravko Mamić u Maksimiru je navodno 'oprao' igrače jer je priča o Domagoju Vidi i pivu iscurila iz autobusa te došla do medija, a neugodan sastanak je završio tako da je branič Modrih odbio potpisati kaznu od 100 tisuća eura.

Članovi hrvatskog prvaka večer su proveli u puno boljoj atmosferi jer su u kazalištu Kerempuh gledali predstavu Spektakluk, u kojoj glume Tarik Filipović i Rene Bitorajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka čast Reneu i Tariku, uspjeli su nas nasmijati od prve do zadnje minute. Predstava je odlična i imam samo riječi hvale. Ovo je prvi put da sam pogledao Spektakluk i definitivno dolazim na još predstava u Kerempuh", poručio je preko Dinamove internetske stranice vratar Ivan Kelava, dok je Duje Čop dodao:

"Sjajni su. Drago mi je što smo pogledali ovu predstavu, mislim da se cijela ekipa dobro nasmijala i opustila. Sadržaj predstave je super, glumci odlični i mislim da je dobro što smo dio svog slobodnog vremena proveli zajedno i na ovakav zanimljiv, a kvalitetan način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i trener hrvatskog prvaka su se nakon predstave ostali družiti. Sudeći prema fotografijama bilo im je zabavno, a očito ni top-tema iz Maksimira nije zaobiđena jer je Tarik s pivom u ruci 'umirao' od smijeha pred Vidom, kojem, ovoga puta, pokraj trenera nije palo na pamet okusiti ga.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo