TALIJANSKOM STRUČNJAKU ODBROJANI DANI U LONDONU: / Nije stvar rezultata, problem je u nečem posve drugom

Image
Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Ako se Allegri ne pokaže kao dobra opcija, Chelsea je, kako se pisalo, već ušao u razgovore sa svojim bivšim igračem i novopečenim nogometnim trenerom Frankom Lampardom

21.5.2019.
13:43
AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Trener Chelseaja Maurizio Sarri je "bivši", piše britanski medij Standard. Kao razlog njegove smjene (koja još uvijek nije slućbena9 navodi se manjak popularnosti kod navijača, ali i kod igrača, tvrde britanski novinari. već se dugo priča o njegovoj sudbini.

NE BI BIO SIGURAN U BAKUU: Arsenalova zvijezda iz političkih razloga ne smije igrati finale Europske lige

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojam je da njegovi rezultati ove sezone nisu toliko loši. Treće mjesto u Premiershipu, koje vodi u Ligu prvaka, i finale Europske lige u kojem su protiv Arsenala favoriti nije toliko loše u globalu, ali Sarri je poznat po svojoj tvrdoglavosti i teškom karakteru pa nije ni čudo da se mnogima zamjerio.

Pregršt pretendenata

Sarri bi tako postao slobodan na tržištu, a jedno mjesto dosta je zanimljivo. Upražnjena klupa Juventusa tražit će svog trenera, a spominjalo se često da se Sarri želi vratiti u Italiju. Jose Mourinho također je pretendent na tu poziciju, a u prilog mu ide što se njegova nogoetna filozofija puno bolje uklapa u Juventusovu ratničku kulturu od lepršavog Sarriballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HVALA TI NA SVEMU, LEGENDO: Španjolski umjetnik odigrao posljednju utakmicu u karijeri

Massimiliano Allegri napustio je isti taj Juventus nakon pet godina i u potrazi je za novim angažmanom. Zamjena mjesta Sarrija i Allegrija nije nemoguća, no daleko je to od konkretne priče - radi se samo o željama pojedinih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se Allegri ne pokaže kao dobra opcija, Chelsea je, kako se pisalo, već ušao u razgovore sa svojim bivšim igračem i novopečenim nogometnim trenerom Frankom Lampardom. Lampard je napravio pravo čudo i s Derby Countyjem ušao u finale doigravanja za ulazak u Premier ligu. Na svom putu izbacili su Leeds koji je na papiru protiv njih bio favorit. Sad na Wembleyu ima priliku izboriti Premier ligu s Derbyjem, što je ravno čudu s obzirom na to kakva su očekivanja bila ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo