Talijanski velikani teškom mukom protiv davljenika!

U posljednjoj utakmici prije trotjedne zimske stanke, nogometaši Juventusa vratili su se na vrh talijanske Serije A pobjedom nad Novarom (2:0) u sklopu 16. prvenstvenog kola.

18.12.2011.
19:32
VOYO logo

Juve je golovima Simonea Pepea i Fabia Quagliarelle slavio na svojoj Juventus Areni protiv pretposljednje momčadi Serie A – Novare. Vodeća momčad lige stigla je do pogotka u 4. minuti preko Pepea kojem je za isti asistirao Paolo de Ceglie.

Konačnih 2:0 postavio je Quagliarella 15 minuta prije završetka susreta. Andrea Pirlo je poslao završno dodavanje za vrijedna tri boda kojima se Juventus vratio na vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9Edmc1DtW7m34grR
szólj hozzá: Juventus 1-0 Novara

Inter je stigao do sedme pobjede u sezoni i to u gostima protiv osamnaestoplasirane momčadi Cesene. Nogometaši trenera Claudija Ranierija slavili su s minimalnih 1:0, a pogodak vrijedan skoka (barem priveremenog) na peto mjesto ljestvice bio je Andrea Ranocchia u 63. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potencijalni hrvatski reprezentativac Damjan Đoković odgledao je poraz svoje momčadi sa klupe za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još da je u porazu Palerma kod Catanije (2:0) po prvi put ove sezone zaigrao bivši hrvatski reprezentativac Igor Budan. On je ušao u igru u 83. minuti susreta zamjenivši Argentinca Alvareza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo