NOVA SELIDBA?

TALIJANSKI VELIKAN SE RASPITUJE ZA VATRENOG: Slijedi li ekspresni povratak u Seriju A?

Iako je prije samo pola godine napustio Italiju i pojačao redove europskog doprvaka Atletico Madrida, za Šimu Vrsaljka (25) i dalje vlada veliko zanimanje u Seriji A.

Vrsaljko nije imao dobar start na Vicente Calderonu, minutažu je kod Diega Simeonea dobivao na kapaljku, ali u posljednje vrijeme mu se status ipak popravio. Unatoč tome, u posrnulom talijanskom velikanu Interu, koji traži povratak na nekadašnje staze, smatraju da mogu vratiti hrvatskog desnog beka na Apeninski poluotok.

OŠTAR NAPAD NA VATRENOG: ‘Bio je užasan i bezopasan, a sudac ga je trebao i isključiti’

Razgovor s agentom

Prema pisanju Gazzette dello Sport, sportski direktor Intera Piero Ausilio raspitivao se kod Vrsaljkova agenta Giuseppea Risa o mogućnosti dovođenja hrvatskog reprezentativca. Inter je u potrazi za bočnim igračem koji bi na ljeto pojačao momčad, a Vrsaljkove dobre igre za Genou i Sassuolo očito su čelnicima Nerazzurra i dalje u sjećanju.

Inter je i ranije pratio Vrsaljka i želio ga dovesti još dok je igrao u Sassuolu, ali naš je nogometaš na koncu odabrao Atletico. U ovom trenutku prelazak na San Siro se ne čini previše izglednim, ali ne bude li mu do kraja sezone status u Madridu zadovoljavajući, nije nemoguće da se na ljeto odluči na povratak u Seriju A.

 

Povratak na Net.hr