LIKUJU / Talijanske naslovnice vrište, dočekali su Dinamovu 'babarogu': 'Kakav šou prvaka Italije, poker Piolija u Zagrebu. Rezultat nikad nije bio upitan, a da je Ante Rebić ono zabio...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Talijanski mediji oduševljeno pišu o Milanovoj pobjedi u Zagrebu od 4-0

26.10.2022.
7:00
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Milan je sinoć u Zagrebu, u sklopu 5. kola skupine E Lige prvaka, pokazao moć slavivši s 4-0. Zanimljivo, ali Milan je dan uoči utakmice na svom web izdanju donio tekst s nekim činjenicama o Dinamu i Milanu i ustvrdio kako su Rossoneri babaroga za zagrebačke plave. Ispalo je baš tako...

Image
ROSSONERI LAGANO 'PIKAJU' /

Prvak Italije nije izdržao: 'Milan je babaroga za Dinamo'

Image
ROSSONERI LAGANO 'PIKAJU' /

Prvak Italije nije izdržao: 'Milan je babaroga za Dinamo'

Talijanski mediji oduševljeno pišu o moćnom Milanu koji je pregazio zagrebački sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema se tu puno toga za istaknuti'

"Što se tiče utakmice na Maksimiru, tu se nema puno toga za istaknuti, stvar je jasna. Hrvati su pokazali samo juriš na početku, a nakon toga su nestali pod kanonadom Milana, koja bi bila još golgeterski i rezultatski impresivnija da je Ante Rebić zabio što je morao, veliku šansu za 5:0. Milan je zaslužio i uvjerljiviju pobjedu od te koja je vrijedna. Milan je impresivno položio veliki test europske zrelosti, koji do sada nije imao riješen", piše poznata Gazzetta dello Sport.

"Milan je dominirao u Zagrebu, srušio Dinamo i sada se sa Salzburgom bori za prolazak u osminu finala . Rezultat nikad nije bio upitan", komentar je Tuttosporta uz naslov: 'Poker show za Piolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo na korak do ispadanja

Calciomercato također oduševljeno navodi kako je Milan u Zagrebu dominirao.

"Kakav je to šou bio prvaka Italije", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Milana pobijedili su Dinamo 4-0 (1-0) na maksimirskom stadionu, u 5. kolu skupine E Lige prvaka, čime je hrvatski prvak došao na mali korak do ispadanja iz Europe.

Do kraja natjecanja po skupinama je ostalo još samo jedno kolo, a Dinamo jedino može biti treći, prestići RB Salzburg te time nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. Za to se moraju ostvariti dva rezultata u zadnjem kolu, pobjeda Dinama u Londonu protiv Chelseaja te poraz RB Salzburga kod Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je na Maksimiru poveo krajem prvog poluvremena golom Matte Gubbija, a potom su na startu drugog dijela pogađali Rafael Leao i Olivier Giroud za 3-0, dok je sve zaključeno autogolom Roberta Ljubičića za konačnih 4-0 talijanskog prvaka.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo