TALIJANI SLAVE NEVJEROJATNOG HRVATA: / Super Mario je na svim naslovnicama, prozvali ga najboljim na svijetu

Image
Foto: AFP

Mediji i navijači slave iskusnog hrvatskog napadača

23.12.2018.
9:03
AFP
VOYO logo

U 17. kolu talijanske Serie A aktualni prvak Juventus je na svom terenu u derbiju pobijedio Romu 1:0. Jedini gol na utakmici zabio je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Uspio je jednog postići i Douglas Costa na asistenciju Cristiana Ronalda, ali pogodak je poništen.

Mandžukić igra u možda i najboljoj formi života, ubojit je u kaznenom prostoru i iskorištava više prilika za pogodak nego ikad. Stalno je u opasnoj zoni, nema obrane koja može mirovati dok je on na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zasjenio Ronalda

Nakon što je ovog ljeta u Torino stigao Cristiano Ronaldo talijanski mediji najavljivali su da će Mandžukić izgubiti status zvijezde i preseliti na klupua, ali dogodilo se sasvim suprotno. Mandžukić s Ronaldom igra u prvih 11 i zabio je više važnih golova za Juve od Portugalca.

Kako to obično biva, ne miruju ni društvene mreže. Poznato je da navijači Juventusa obožavaju Mandžukića, a neki su zadnjih dana otišli tako daleko pa pišu kako je Mandžukić najbolji nogometaš u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je pobjedom zadržao osam bodova prednosti pred drugoplasiranim Napolijem. Treći Inter za vodećim zaostaje već 16 bodova, a četvrti Lazio čak 21 bod. Roma je deseta sa 25 bodova zaostatka za Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo