TALIJANI PRESUDILI NIKI KOVAČU: / Bayern je razočaran Hrvatom i na njegovo mjesto dovodi slavnog stručnjaka?

Image
Foto: AFP

Svako malo pojavi se priča da mu se sprema otkaz

16.4.2019.
13:43
AFP
VOYO logo

Iako Niko Kovač iza sebe ima sasvim solidnu sezonu u kojoj se još uvijek bori za dva trofeja glasine o tome da će uskoro postati bivši se ne stišavaju.

U utorak ujutro talijanski Corriere dello Sport tvrdi da Bayern priprema ponudu za bivšeg trenera Juventusa i Chelseaja Antonija Contea. Iako bi ga rado u svojim redovima vidjeli Inter i Roma, Bayern mu se nameće kao najbolja opcija jer, pišu Talijani, želi preuzeti neku kompetitivnu momčad i nat se način vratiti poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočarani zbog Lige prvaka

Bavarci su navodno razočarani Kovačem pogotovo zbog ispadanja od Liverpoola u Ligi prvaka i ozbiljno razmišljaju o promjeni trenera, a Corriere piše da su poslali ozbiljnu ponudu Conteu. Ističu da on još nije donio konačnu odluku o svojoj budućnosti jer pažljivo želi odabrati s kojim će se klubom vratiti poslu nakon traumatičnog iskustva s Chelseajem.

Image
Foto: AFP

Chelsea's Italian head coach Antonio Conte gestures during the first leg of the UEFA Champions League round of 16 football match between Chelsea and Barcelona at Stamford Bridge stadium in London on February 20, 2018. / AFP PHOTO / Ben STANSALL

Zbog toga svega ima niz uvjeta pod kojima želi prihvatiti neku od ponuda. To je solidna plaća i snažnu momčad. ističe se da Conte sasvim sigurno neće prihvatiti posao u klubu koji svake godine proda najboljeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo