TALIJANI POMELI POD SA SARRIJEM: / Sastanak s Ronaldom izazvao podsmijehe, trener Juvea u rekordnom roku dobio novi nadimak

Image
Foto: Profimedia

Od iduće sezone Portugalac će imati novu ulogu u momčadi

23.6.2019.
12:26
Profimedia
VOYO logo

Tek što je preuzeo trenersku palicu u talijanskom Juventusu Maurizio Sarri odlučio je posjetiti prvu violinu torinskog velikana Cristiana Ronalda na njegovoj jahti smještenoj na Azurnoj obali.

Prema onome što je stizalo iz talijanskih medija, tamo se odlučivalo i o sudbini Marija Mandžukića. Naime, Sarri planira Ronalda s krila prebaciti u sam vrh napada, a to znači da hrvatski napadač postaje višak. Ipak, Mandžukić je Allegrijev miljenik, a ne Sarrijev. Talijanov je Higuain, a vrati li se Argentinac u Torino, svari postaju i više nego očite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ronaldov zamjenik'

Dan nakon što je procurila vijest o Sarrijevom sastanku s Ronaldom stigle su reakcije, a najzanimljivija je ona od Libera.

Image
Foto: AFP

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo looks on during the Italian Serie A football match Juventus vs Frosinone on February 15, 2019 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

"Sarri je već postao Ronaldov zamjenik", napisali su uz dodatak: 'Trener je odjurio Portugalcu, koji je na odmoru na Francuskoj rivijeri. Prema tome jasno je tko je glavni u Juventusu, a to je Portugalac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo