TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / Engleski velikan želi Hrvata, Inter već ima spremnu zamjenu?

Image
Foto: Profimedia

Već se godinama priča o ovom poslu

17.12.2020.
18:07
Profimedia
VOYO logo

Već se u nekoliko prijelaznih rokova ime hrvatskog reprezentativca IvanaPerišića povezivalo s Manchester Unitedom. Krenulo je još prije više od tri godine kada je na klupi Crvenih vragova bio Jose Mourinho. Portugalac je imao tada silnu želju spojiti vatrenog s Romeluom Lukakuom, međutim vodstvo Uniteda nije željelo platiti Interu 50 milijuna eura za Hrvata.

Od tog ljeta 2017. Perišićevo ime svakog se prijelaznog roka spominje u ovom kontekstu. Nakon što je početkom tjedna Gazzetta dello Sport objavila da bi ga se Antonio Conte rado riješio u siječnju, u četvrtak je Il Corriere dello Sport izašao s pričom kako u redovima engleskog velikana opet razmišljaju o tome da krenu po Vatrenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Christian Eriksen of FC Internazionale during the Serie A 2020/21 match between FC Internazionale vs Parma Calcio at the San Siro Stadium, Milan.

Pictured: Ivan Perisic,Image: 566729348, License: Rights-managed, Restrictions: -FRA, -ITA, Model Release: no

Corriere tvrdi kako je Inter u idućih nekoliko tjedana spreman saslušati ponude za Hrvata te kako su već pronašli zamjenu za njega u vidu talijanskog reprezentativca Emersona Palmierija.

Perišić je ove sezone upisao ukupno 17 nastupa u svim natjecanjima. U tom periodu postigao je dva pogotka i namjestio ih još tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo