SVOJOM IGROM OSVOJIO JE SRCE CICE KRANJČARA: / Kapetan Lokomotive otkrio tajnu najvećeg klupskog uspjeha

Image
6.8.2016.
19:40
VOYO logo

U prvoj utakmici Lokomotive protiv kluba iz Andore rekao sam da su mi se dopala određena imena. Igrači koji su u Lokomotivi razvijaju se i imaju dobar program. Fiolić, stoper Marić, ima nekoliko igrača. Mi imamo puno veznih, ali recimo Fiolić bi nam dobro došao, zbog igračkih stvari i organizacije igre koju imaju i koju preferiram. Ne samo zbog pogotka sinoć. Vidjet ćemo kako će se razvijati situacija s Lokomotivom, poručio je trener Dinama ZlatkoKranjčar nakon ždrijeba za doigravanje za Ligu prvaka.

Na taj je način dao do znanja koje su mu buduće želje što se pojačanja tiče, a kapetan Lokomotive Ivan Fiolić sigurno je bio sretan kada je čuo ove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je on, inače, u razgovoru za klupsku stranicu koja je tajna Lokomotivinog uspjeha u Europi.

Image
UKRAJINSKI VRATAR SANJAT ĆE GA VEČERAS: /

Veznjak Lokomotive zabio golčinu o kojoj će se danima pričati

Image
UKRAJINSKI VRATAR SANJAT ĆE GA VEČERAS: /

Veznjak Lokomotive zabio golčinu o kojoj će se danima pričati

Ponosan i sretan

"Presretni smo svi, ponosan samo što sam dio ove ekipe. Puno ljudi nije vjerovalo u nas i naše sposobnosti, svi su govorili da smo premladi i zeleni za ostvarivanje ovakvog rezultata. Pokazali smo momčadski duh i zajedništvo i tu smo gdje jesmo. Rekao bih da se uz trud i rad sve može postići", kazao je Fiolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prekrasan pogodak? Ja sam sretan što sam ovoga puta ja bio strijelac, neka slijedeći put bude netko drugi. Svi govore kako je taj moj pogodak usmjerio utakmicu, no rekao bih da do tog trenutka nisam igrao na pravoj razini, ali evo, gol me izvukao. Svi smo odigrali vrhunsku utakmicu, ali izdvojio bih Ćoru i Bočkaja, kako su odigrali, to je čudo! To mi čini oduševljenje nego moj pogodak", kazao je Fiolić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajna momčadi

"Tajna ove momčadi? Nema tu prevelike tajne, živimo kao jedna velika obitelj, pružamo si podršku u svim segmentima života, smatram da nas to uvelike razlikuje od drugih ekipa. Svi su podjednako bitni, igrač koji je na tribini jednako nam je bitan kao i onaj na terenu. Možda će ovo zazvučati patetično, ali doista ginemo jedni za druge!", dodao je te je nastavio.

"Dakako da i naš talent i trud na treninzima daje obol ovom rezultatu, ali stvarno mislim da je atmosfera ključna za ovaj uspjeh", poručio je Fiolić a za kraj se osvrnuo na novi europski izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U doigravanju smo izvučeni s belgijskim Genkom. Znali smo da će iz pretkola u pretkolo suparnici biti sve jači, respektiramo ih, ali se ne bojimo nikoga", završio je.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo