SVI SU SLOŽNI U JEDNOM: / 'Ovo je bilo tužno, jako tužno. Ne ponovilo se'

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell
12.6.2015.
23:10
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Hrvatska i Italija remizirali su na Poljudu odigravši 1:1, a nakon utakmice oba izbornika su na kraju bila zadovoljna rezultatom.

Naravno, više je bio zadovoljan Conte. Italija je u Split doputovala bez nekoliko igrača, gubila je i 1:0, ali na kraju je izvukla bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam. Hrvatska je bila bolja momčad, a ja sam već nakon kratkog vremena morao obaviti dvije rane zamjene. I ova situacija na Poljudu, bez navijača, bez publike. Svi smo očekivali nogometni spektakl, a dobili smo utakmicu bez publike. No, sve u svemu, izvukli smo bod, i kao što sam kazao, zadovoljan sam".

Tužno, jako tužno

Niko Kovač se složio sa Conteom oko igranja bez publike na Poljudu, i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitam i svojoj, i protivničkoj ekipi. Uvjeti su bili jako teški. Vrućina, sparno, bez publike... Što se tiče utakmice, bilo je dobrih i loših elemenata, nismo iskoristili svoje šanse. Ali, na kraju ovaj rezultat i nije tako loš. Mislim da smo imali nekoliko prigoda da dobijemo utakmicu, isto tako Talijani. Neću danas tražiti dlaku u jajetu, zadovoljan sam što su dečki pokazali, i skidam kapu i jednoj, i drugoj ekipi", izjavio je Kovač za HRT.

Ivan Rakitić odigrao je solidnu utakmicu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sam zadovoljan. Ovaj rezultat ne može biti loš. Prazan Poljud? Tužno, nadam se da se to nikad neće više ponoviti. Bilo je trenutaka kad smo bili jako opasni. Bilo je jako sparno, svi su jedva čekali da završi utakmica, Šteta da tako jednu veliku utakmicu nisu mogli popratiti navijači. Nadam se da ćemo naučiti iz toga i da se više nikada neće dogoditi tako nešto", kazao je Rakitić, koji je u nekoliko navrata za vrijeme utakmice dobio instrukcije od Kovača da čuva "leđa" Perišiću i Kovačiću.

"Koliko je nama žao, tako mislim da je najveća šteta za same navijače što nisu mogli gledati ovu utakmicu. Nema toliko puno tako lijepih utakmica da možemo reći da sad, za tri, četiri dana, dolazi opet Njemačka, ili netko drugi", jasan je veznjak Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić je rekao:

"Čudno je bilo igrati bez navijača. Odigrali smo dobrih uvodnih 30 minuta, nakon gola smo se malo povukli, nekad smo i trčali malo bezveze, ali dobro, 1:1 na kraju nije loš rezultat. Dobro smo se na kraju i branili, moramo biti zadovoljni, kaže Kovačić".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo