MA JE LI MOGUĆE? / Svi se pitaju tko će preuzeti Dinamo nakon ove sezone, spominje se čak i Bjelica, a on kaže: 'Iznenađenja su uvijek moguća'

Image
Foto: Screenshot

Ante Čačić bit će trener Dinama do kraja sezone

29.4.2022.
14:04
Screenshot
VOYO logo

Nakon najvećeg hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama, u kojem su Splićani slavili s 1:0, u aktualnom hrvatskom prvaku su shvatili da je vrijeme za promjene. S klupe je smijenjen Željko Kopić, a kao privremeni trener je imenovan Ante Čačić.

Image
SLUŽBENO JE /

Trener Manchester Uniteda postao izbornik, debitirat će protiv Vatrenih

Image
SLUŽBENO JE /

Trener Manchester Uniteda postao izbornik, debitirat će protiv Vatrenih

Tako se Čačić vratio u Dinamo nakon deset godina, ali bi se tamo trebao zadržati samo još četiri utakmice, koliko ima do kraja sezone u HNL-u. Od tada se nogometna javnost pita, tko će sljedeće sezone voditi Dinamo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda se i najviše spominjao Sergej Jakirović, bivši trener Gorice koji je sa Zrinjskim osigurao naslov prvaka sedam kola prije kraja, ali bilo je tu još puno imena. Od bivših igrača i trenera do novih akvizicija poznatim u hrvatskom nogometu.

Image
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL

Sergej Jakirović

Sprema li se veliki povratak?

Spominju se tako i povratak Vahida Halilhodžića, dolazak bivšeg trenera Rijeke Matjaža Keka, kao i sadašnjeg, Gorana Tomića, Igora Bišćana i mnogih drugih. No, jedno ime u križaljkama posebno je odjeknulo. Riječ je o Nenadu Bjelici, treneru Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Vaha se ni u Dinamu nije dao zezati, nije se dao zafrkavati niti u Maroku.

Bjelica je u Dinamu proveo dvije godine, od 2018. do 2020., te je pod njegovom palicom Dinamo igrao sjajan nogomet, a pritom su i ostvarivali velike stvari, kako u Europi, tako i u Hrvatskoj. Ipak, njegov odlazak iz Dinama nije bio prijateljski. Zato je pomalo začudio njegov odgovor na pitanje hoće li odbiti eventualnu ponudu aktualnog hrvatskog prvaka:

"Nije trenutak da o tome pričam. Ne reagiram na medijske špekulacije. Ja sam već čuo priče po gradu da sam potpisao predugovor s nekim klubom. Ne znam ni s kojim… Netko tko radi ovoliko koliko ja radim u Osijeku, ne razmišlja o odlasku. Ja ne razmišljam o odlasku u neki drugi klub. To će vrijeme pokazati, ja sam došao u Osijek odraditi posao, najmanje tri godine. Ipak, iznenađenja su uvijek moguća", veli Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo