SVI ĆE DRHTATI PRED NJIMA: / Procurio Mourinhov pakleni plan, Ibrahimović dobiva zastrašujuća pojačanja u napadu?

Image
Foto: AFP
15.4.2017.
11:39
AFP
VOYO logo

Manchester United ove sezone ima dosta problema s realizacijom, a to je iskoristio britanski The Sun te je 'ekskluzivno' iznio pakleni plan Josea Mourinha.

Portugalac je poslije susreta s Anderlechtom u Europskoj ligi bio izrazito kritičan prema svojim napadačima te im je poručio da su "su nespretni i da donose loše odluke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu u pitanju samo promašene prilike. Tu se radi i o poluprilikama, situacijama u kojima imamo prostora i vremena, ali nema pravih odluka. To nam se događa cijele sezone - imamo prilike, a ne postižemo golove", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu naslova 'Trijica posebnih', britanski tabloid navodi kako Portugalac želi da se Ibrahimoviću u napadu priključe niti više niti manje nego Antoine Griezmann i Romelu Lukaku. U tu svrhu gazde Uniteda trebale bi izdvojiti 190 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann se već dulje vrijeme spominje u kontekstu prelaska na Old Trafford u čemu bi ključnu odluku trebao odigrati njegov dobar prijatelj Paui Pogba. S druge strane Mourinho je već trenirao Lukakua dok je bio u Chelseaju, ali Belgijac nikada nije dobio priliku. Trenutno je prvi strijelac Premier lige, a sam je izjavio da želi napustiti Everton i prijeći u veći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho bi u zamjenu za Lukakua Everotnu mogao ponuditi Waynea Rooneya, koji bi se tako nakon 13 godina mogao vratiti u svoj prvi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo